Rejser til Rezzato

Det tager kun en kort køretur østpå fra Rezzato før du står ved Gardasøens vestlige bred. Italiens største sø og et af landets mest populære rejsemål er alligevel tilpas langt væk til, at der til sammenligning er langt mindre turistet i Rezzato. Denne lille by kan derfor være det helt rigtige valg, hvis du vil bo tæt på den smukke sø og seværdighederne der, men samtidig ønsker at kunne trække dig tilbage til mindre turistede omgivelser med et mere autentisk italiensk hverdagsliv.

Der er heller ikke langt til den lille naboby Botticino, der især er kendt for sin smukke marmor. Fra det 15. århundrede frem til starten af det 20 århundrede var Rezzato derfor kendt som en by, hvor mange har arbejdede med forarbejdningen af marmor fra de nærliggende stenbrud. Når du bevæger dig rundt i byen, vil du kunne se flotte, gamle villaer fra tiden, hvor adlen yndede at rejse til Rezzato for at nyde det milde, solrige klima.

I dag er Rezzato også en behagelig base for en afslappende ferie med spændende sightseeing og aktiviteter i Norditalien. Rejser du hertil, er det naturligvis oplagt at udforske de charmerende byer og naturen omkring Gardasøen. Her er der rig mulighed for at nyde det søde liv i de idylliske byer langs søbredden, dyrke forskellige former for vandsport eller indtage de spektakulære bjerglandskaber på mountainbike eller til fods.

Når du rejser til Rezzato, kan det også anbefales at se mod vest. Her har du Iseosøen inden for kort rækkevidde (ca. 35 km), men også det frodige bakkede vindistrikt Franciacorta. Begge er værd at bruge god tid på og byder på mange uforglemmelige natur- og kulturoplevelser. Det er en fordel med en bil, så du i eget tempo kan tage på udflugter uden at bekymre dig om køreplaner.

Nyd det bedste af italiensk mad og vin

I selve Rezzato har du alt, du behøver på rejsen. Særligt i den ældste og mest charmerende del af byen finder du et fint udvalg af trattoriaer, osteriaer og pizzariaer, hvor du kan nyde lækre italienske retter. Udover et godt udvalg af spisesteder er der også nok supermarkeder og butikker til at dække snart sagt ethvert behov, der måtte opstå på din rejse til Rezzato.

Både shoppingmuligheder og restaurantliv finder du også masser af, hvis du tager den korte tur ind til Brescia (ca. 10 km). Selvom denne store naboby med over 200.000 indbyggere mest er kendt som en industriby, har den faktisk også et rigt kulturliv, spændende museer og historiske seværdigheder, der er værd at se nærmere på.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Rezzato