Rejser til Riva di Solto

Skøn beliggenhed ved Iseosøen

Riva di Solto er ingen metropol, men derimod den skønneste lille landsby ved Iseosøens nordlige bred. Her er du med sikkerhed i ly fra masseturismen - og kan nyde søpromenaden eller sejle ud til øen Montisola.

Landsbyen brillerer med sin beliggenhed og de skønneste søscenarier - mere end med sit udbud af liv. Stemningen ved søpromenaden Lungolago dei Gabbiani sommerlig og hyggelig - og sammen med resterne af den gamle bymur og caféen nede ved den lille havn, så bliver sommerkulissen ikke mere tillokkende. Der er også posthus, kaffebar, isbar, kiosk, spisested, pizzeria og apotek i landsbyen. Om sommeren kan man sejle over til øen Montisola. Længere op ad søen ligger to andre kønne destinationer, Lovere og Pisogne.

Kort over Riva di Solto i Lombardiet

Du kan danne dig et hurtigt overblik over byen og området ved hjælp af kortet herunder (klik). Her kan du blandt andet se afstande og placering af de udvalgte hoteller og ferieboliger, vi tilbyder her i denne del af Lombardiet.Ferielejligheder, hoteller og villaer i Riva di Solto

Er det en ferie i fredelige omgivelser ved den smukke Iseosø, du søger, er Riva di Solto det rette valg. Her har vi ligesom i resten af Italien håndplukket en bred vifte af ferieboliger, som ikke blot indbyder til afslapning og livsnyderferie, men også kan tjene som en base for spændende udflugter til regionens mange seværdigheder. 

Brug søgemaskinen øverst på siden til at finde ferielejligheden, hotellet eller villaer, som passer bedst til dine ønsker. Vi tilbyder hundredvis af omhyggeligt udvalgte ferieboliger i Italien og kan næsten garantere, at du kan finde indlogering i dette område.

>> se priser på hoteller og ferielejligheder i Lombardiet

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Riva di Solto