Rejser til Sale Marasino

Sale Marasino har i århundreder tiltrukket ferierejsende med sin smukke beliggenhed ved Iseosøens østlige bred. De naturskønne omgivelser med talrige idylliske fiskerlejer inden for kort rækkevidde gør Sale Marasino til det perfekte mål for livsnydere. Book din rejse til Sale Marasino med Escapeaway i dag!

Sale Marasino strækker sig langs med Iseosøens østlige bred. Den lille by med knap 1.700 indbyggere bestod oprindelig af to adskilte byer,  Sale og  Marasino. De mange flotte, gamle palæer og villaer i området vidner om, at Sale Marasino længe har været et populært rejsemål.

Iseosøen er mindre kendt end Gardasøen og Comosøen, som den ligger mellem, men også mindre turistet og bestemt ikke mindre interessant som rejsemål. Uanset om du tidligere har holdt ferie ved nabosøerne og har lyst til at prøve noget lidt andet i samme smukke region, eller for første gang stifter bekendtskab med Lombardiet, kan en rejse til Sale Marasino varmt anbefales. Byen har således ikke blot en utrolig smuk beliggenhed ned til den langstrakte sø, men giver dig også alletiders udgangspunkt for at udforske de andre smukke byer og naturen omkring søen.

Med udsigt til Iseosøens perle

Lige overfor Sale Marasino ligger for eksempel den lille ø Monte Isola, der er kendt som Iseosøens perle, med små charmerende fiskelejer. Der er fast færgefart over til øen fra Sale Marasino, og du bør da også afsætte en dag af ferien til at besøge den berømte ø. Den er eftersigende den største beboede ø i en sø i Europa, men kan dog godt udforskes i løbet af én dagsudflugt. Selve den knap 1 kilometer lange sejltur over til Carzano på Monte Isola tager ikke mange minutter. Både på Monte Isola og i Sale Marasino samt mange andre steder omkring søen finder du fortræffelige restauranter, hvor der naturligvis ofte er fiskeretter på menuen, men også et bredt udvalg af regionens andre traditionelle retter. Du kan desuden glæde dig til at nyde din mad med de bedste vine, som det nærliggende Franciacorta vindistrikt kan byde på.

Iseosøen er ikke større end, at du i princippet kan køre hele vejen rundt om den på halvanden times tid. Det kan dog anbefales at give sig selv meget bedre tid til turen, for der er meget at opleve undervejs. Med undtagelse af den sydligste ende og en række tunneler i nord følger vejen søbredden ganske tæt. Især strækningen lige syd for Lovere på østsiden er betagende med de stejle klipper på den ene side og udsigten over søen til bjergene på den anden.

Ferie med aktive oplevelser

Selvom det må anbefales at have en bil til rådighed for at få mest muligt ud af en rejse til Iseosøen, er det dog ikke den eneste måde at udforske området på. Der er således også gode muligheder for at tage på både vandre- og cykelture i området. Holder du ferie i Sale Marasino, kan du for eksempel tage toget de få kilometer nordpå til byen Vello di Marone.

Herfra og videre op til Toline di Pisogne løber en populær sti nede langs vandet, der er forbehold cyklister og gående. Stien er 5 kilometer lang og uden nævneværdige stigninger, så en tur frem og tilbage (10 kilometer) tager normalt et par timer til fods. Tidsforbruget afhænger dog naturligvis af, hvor ofte du stopper for at nyde de flotte panoramaudsigter over søen. Tager du bilen til Vello, kan du parkere ved kirkegården. Det er værd at afsætte tid til at kigge indenfor i den lille kirke fra det 15. århundrede.

Vil du udforske området til fods, behøver du faktisk bare snøre vandreskoene og begive dig op mod bjergene bag Sale Marasino. Vandrestien Antica Strada Valeriana, der strækker sig næsten hele vejen langs Iseosøens østside, løber således lige forbi byen. Det er en noget mere krævende rute end Vello-Toline stien, men udsigterne undervejs gør det anstrengelserne værd. Du behøver selvfølgelig heller ikke gå hele ruten, men kan nøjes med mindre bidder.

Find en billig rejse til Sale Marasino

Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel rejse til Sale Marasino, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i Sale Marasino, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Læs også om rejser til Paratico
>> Læs om rejser til Sulzano her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Sale Marasino