Rejser til San Felice del Benaco

San Felice del Benaco ligger på Gardasøens vestlige kyst, blot 6 km fra den populære og utrolig charmerende, lille by, Saló. Her kan du se frem til en ferie i rolige omgivelser. Bestil din rejse til San Felice del Benaco med Escapeaway i dag!

San Felice del Benaco er egentlig et fælles navn for en kommune med godt 3.000 indbyggere, og området er opdelt i tre mindre byer: San Felice, Portese og Cisano.

Felice betyder glad eller lykkelig på italiensk, og man mener, at kommunens navn stammer fra det latinske udtryk "sinus felix", som betyder "lykkeligt indløb". Andre mener, at kommunen har fået sit navn fra deres skytshelgener Felice, Adauto og Flavia. Uanset hvem der har ret, er der nok en lille sandhed bag det glade navn - for hvem bliver ikke lykkelig af at bruge sin tid ved en sø, der er så smuk som Gardasøen?

San Felice del Benaco er perfekt at besøge - eller at have som udgangspunkt - under en rundrejse i den nordlige del af Italien. Her bor du blot 35 km fra Brescia, 55 km fra Romeo og Julies kærlighedsby Verona, 100 km fra skinkebyen Parma - og hvis du har tid til overs, kan du også nå at besøge Venedig på en dagsudflugt. Mulighederne er med andre ord nærmest uendelige.

San Felice del Benaco er skønt hele året rundt

San Felice del Benaco byder på et vidunderligt klima hele året rundt, og derfor er der ikke noget "dårligt" tidspunkt at besøge området. Det er naturligvis varmere om sommeren, men hvis du godt kan lide at være aktiv under dit ferieophold og gerne vil bruge dagene på at klatre, cykle og vandre, kan foråret og efteråret være at foretrække. I løbet af de skønne forårsdage kan du se naturen "springe ud" med blomster og fuglesang, mens efteråret byder på fantastiske farver og solrige dage.

Seværdigheder og oplevelser i San Felice del Benaco

Der er sikkert mange, der har hørt om Gardasøens største ø, Isola del Garda, men det er ikke mange, der ved, at øen tilhører distriktet San Felice del Benaco. Øen ejes af familien Cavazza, men har været åben for besøgende siden 2001 - og domineres af paladset Villa Borghese Cavazza, som ligger omgivet af vidunderlige, italienske haver med blomster og cypresser. Mellem april og oktober kan du tage på guidede ture på øen.

Hvis du er interesseret i historie, kultur og religion, er der masser af seværdigheder og interessante steder at besøge i San Felice del Benaco. Den barokke kirke San Felice byder på fresker fra 1700-tallet, ruinerne af San Felice-slottet med dens gamle kirkegård og tårn, kirkegården Madonna del Carmine fra 1700-tallet, den gamle bygning Monte de Piteà fra 1500-tallet samt ruinerne af det middelalderlige slot i Portese er blot nogle af disse seværdigheder. 

Vil du opleve en ægte del af det italienske hverdagsliv, må du ikke gå glip af et besøg på markedet, som finder sted hver onsdag i San Felice. I løbet af året er der også andre begivenheder, bl.a. filmfestivaler, koncerter og sportsevents - og alt dette med Gardasøen og dens omgivende bjerge som baggrund.

Sådan booker du en rejse til San Felice del Benaco

Vælg først om du vil rejse til San Felice del Benaco fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vores smarte søgemaskine de bedste priser på flybilletter for dig. Vælg derefter et hotel i San Felice del Benaco med gode anmeldelser som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje til din booking for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

>> Læs om kør selv-ferie til Gardasøen
>> Læs også om rejser til Riva del Garda her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Felice del Benaco

Hvad siger gæsterne i San Felice del Benaco?

9,1
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 21 anmeldelser