Rejser til Sirmione - Colombare

Colombare er den del af Sirmione, der ligger umiddelbart syd for det gamle Sirmione (ca. 3 kilometer) inde på fastlandet, hvor selve Sirmione ligger ude på halvøen. Sirmione-Colombare har ligesom selve Sirmione og Sirmione-Lugana eget centrum med forretninger, barer og restauranter: Alle 3 bydele ligger inden foren radius på få kilometer, og man kan gå fra den ene til den anden uden stort besvær.

Sirmione er i virkeligheden navnet som kendetegner hele området, men der er reelt tale om 3 byområder: bycentrum, Lugana og Colombare. Tales der om Sirmione, menes der dog oftest bycentrum.

Sirmione bycentrum ligger ude på spidsen af Benaco-halvøen, i den sydligste ende af Gardasøen. Byen er berømt for Catuls Grotter (i virkeligheden ruiner fra en romersk villa, der ikke har nogen beviselig sammenhæng med den store digter), som ligger helt ude på spidsen, for Scala-familiens borg og for den vidunderlige udsigt over søen og de vidunderlige landskaber, som man kan nyde herfra ved både solopgang og solnedgang, samt det milde klima.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Sirmione - Colombare

Hvad siger gæsterne i Sirmione - Colombare?

9,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 20 anmeldelser