Rejser til Soiano del Lago

Et lille smørhul ved Gardasøen

Soiano del Lago ligger i et kuperet landskab ved Gardasøens sydvestlige bred.

Byen ligger ikke helt nede ved søbredden men lidt tilbagetrukket og højt, så man har en fin udsigt herfra. Området som byen ligger i er kuperet og hedder Valtenesi-dalen. 

Soiano del Lago, som har fået sit navn fra det latinske "Solis lanua" (Solens dør), kan spores helt tilbage til bronzealderen. Udover kirker bygget omkring år 500-600 er især middelalderborgen, Castello di Soiano, et besøg værd. Oppe på borgen som formentlig blev bygget på grund af de ungarske invasioner, er der en fantastisk udsigt over Gardasøen.

I dag er byens økonomi er udover turisme især knyttet til oliven- og vinproduktion.

Kort over Soiano del Lago

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

 Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder ved Gardasøen

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over alle tilgængelige ferieboliger i og omkring Soiano del Lago. Du finder alt fra små hyggelige familiedrevne hoteller til feriecenter med et hav af aktiviteter for store og små. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Med en overnatning undervejs er det ikke uoverkommeligt at køre de knap 1600 km fra Danmark. Vil du hellere flyve, er der dog også gode muligheder for at flyve til denne del af Italien. Skal du på ferie i Soiano del Lago, er Verona lufthavn nærmest, men inden for rækkevidde er for eksempel også Bergamo lufthavn. Du kan derfor normalt vælge mellem en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Vueling, når du skal finde flybilletter til din ferie.

Tjek aktuelle informationer om ruter og priser i søgemaskinen her på Escapeaway. Her kan du samtidig sammenligne priser på rejser fra alle flyselskaberne, der flyver til Italien.

Soiano del Lago har busforbindelse til blandt andet togstationen i Desenzano del Garda. Det er således muligt at komme frem med offentlig transport, men ofte er en bil at foretrække. Så kommer du ikke blot hurtigere til og fra lufthavnen, men er også mere mobil i ferien, når du skal på indkøb eller udflugt til de mange interessante seværdigheder og byer i regionen. 

Restauranter og shopping

Byen med sine 1500 indbyggere har trods sin lille størrelse adskillige spisesteder at byde på. Derudover vil du på dine udflugter få rig lejlighed til at udforske Italiens mange gode restauranter, som gør en dyd ud af at lave gode retter baseret på lokale råvarer. 

Udflugter

Du har gode muligheder for at holde en aktiv ferie. Der er således kun et par kilometer til Garda Golf & Country Club, hvis en 27-huls bane burde kunne give udfordringer nok til de fleste.

Derudover er det oplagt at bruge noget af ferien på udflugter til de mange charmerede byer omkring søen. Det kunne for eksempel være en tur til nærliggende Salò, hvor du finder en af Gardasøens længste havnepromenader og en god forretningsgade. Det er desuden her, du hver lørdag kan opleve et af de største markeder ved søen.

Ønsker du at udforske områdets seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af interessante udflugter omkring Gardasøen, som du med fordel kan booke online hjemmefra. 

 

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Soiano del Lago

Hvad siger gæsterne i Soiano del Lago?

8,8
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 8 anmeldelser