Rejser til Stezzano

Overnat tæt på Bergamo i Lombardiet

Vælger man at gøre holdt i Stezzano under ferien giver det mest mening i forbindelse med en sen ankomst eller en tidlig afgang fra Bergamo lufthavn.

Stezzano er en lille kommune med ca. 10.000 indbyggere beliggende på Po-sletten ca. 6 km fra Bergamo i regionen Lombardiet.

Byens romerske oprindelse bemærkes ikke, medmindre man besøger de arkæologiske fund, der ligger på Bergamos Arkæologiske Museum. Det kan derudover også anbefales at lægge vejen forbi nogle af de flotte villaer, der blev rejst mellem det 16. og 19. århundrede: de neoklassiske Villa Moroni og Villa Caroli Zanchi, som ligger langs hovedvejen SS42 henholdsvis i bycentrum og syd for byen; byens rådhus og Villa Morlani, som ligger i det historiske centrum og er omgivet af en flot have. Det er oplagt at man besøger det flotte centrum i Bergamo Alta.

Vælger man at gøre holdt i byen under ferien, så giver det mest mening i forbindelse med en sen flyankomst eller en tidlig flyafgang fra Bergamo lufthavn.

Kort over Stezzano

Klik på kortet over Lombardiet og få et overblik over byen samt hvilke ferieboliger, vi kan tilbyde her i denne del af Italien.Hoteller i Stezzano

Ankommer du sent til Bergamo Lufthavn eller skal du med et tidligt morgenfly, er det oplagt at overnatte på et hotel i Stezzano, som ligger blot 11 km derfra. 

Du kan nemt tjekke byens udvalg af hoteller og andre ferieboliger i søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser. Vi har selv håndplukket alle de ferieboliger, vi tilbyder i Italien og gør en dyd ud af at give dig en objektiv og retvisende beskrivelse af boligen, så du trygt kan bestille online.

Vil du ikke slutte eller starte ferien på et hotel, men i stedet hellere for eksempel bo på et Bed & Breakfast eller i en ferielejlighed, er dette naturligvis også en mulighed. Brug eventuelt de udvidede søgemuligheder for at finde bestemte typer indlogering eller angive specielle ønsker. 

Lokal Transport

Der er særdeles gode vejforbindelser fra Stezzano til resten af regionen. Du bor således få kilometer fra nærmeste motorvej, A4, som forbinder Torino og Trieste. Den kan du for eksempel følge til Gardasøen eller Iseosøen og Franciacorta vindistriktet

Der ligger en togstation i byen udkant med forbindelse ind til Bergamo, hvorfra der er talrige togforbindelser til resten af landet. 

Pakkerejser til Lombardiet

Du kan med fordel bestille din ferie i Lombardiet som en pakkerejse hos os, hvor fly og indlogering er inkluderet. Det er nemt og ligeså billigt som at bestille flyrejsen separat. Fordelen for er, at din rejse så samtidig er dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Har du brug for en lejebil i Italien, kan du også bestille denne som en del af pakken.

Rejse til Lombardiet - nemt og billig som pakkerejse

Restauranter og indkøb

Du har gode muligeheder for at slutte eller starte ferien med en autentisk italiensk pizza i Stezzano, som har en håndfuld spisesteder i den gamle bykerne. Her er der flere små torve og pladser, hvor man kan slå sig ned og nyde aftenen. Byen har blandt andet også et Carrefour Express supermarked, hvor man kan få det meste til de daglige behov.

Lokale links

Byens egen hjemmeside (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Stezzano