Rejser til Sulzano

Afslappende ferie i fiskerleje ved Iseosøen

Sulzano er et lille fiskerleje på Iseosøens bred. Herfra er der direkte forbindelse til populære Montisola, hvor biltrafik og andre støjende elementer er bandlyst.

Byen har også togstation, så man med en lokalbane kan komme nordpå til Pisogne eller sydpå til Iseo eller videre til Brescia (bemærk at der ikke er togafgange mellem Brescia og Sulzano i aftentimerne).

Allerede i romertiden boede der folk i området, hvor Sulzano ligger i dag. Det som i dag er en by, var førhen dog blot et havneområde for Martignago. Frem til det 18. århundrede tilhørte området Oldofredi-familien, og landsbyen var på det tidspunkt kendt for sine ovne til brænding af kalk, der efterfølgende blev skibet ud i området ad søen. 

Kort over Sulzano

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway tilbyder vi dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, heriblandt mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lombardiet. 

Er du på udkig efter den perfekte feriebolig til en ferie med venneflokken eller skal du afsted med flere generationer af familien, kan vi varmt anbefale dig at leje en villa ved Iseosøen. Her får I så typisk pool, have osv. helt for jer selv.

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Sulzano. 

Har du spørgsmål til angående ferieboligerne, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg i forhold til dine ønsker, er du velkommen til at ringe til os.

Transport

Der er omkring 1500 km til Iseosøen fra Danmark. Vil du ikke bruge starten af ferien på Europas motorveje, er der heldigvis gode muligheder for at flyve til denne den af Italien. Skal du holde ferie i Sulzano, er Bergamo lufthavn nærmest, men inden for rækkevidde er for eksempel også lufthavnen ved Verona. I disse lufthavne finder du en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian med ruter til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

Vil du tjekke de aktuelle flyforbindelser, kan du med fordel bruge søgemaskinen her på Escapeaway. Her kan du også sammenligne priser på flybilletter til Italien fra alle flyselskaberne, så du er sikker på at finde den bedste pris på din flyrejse.

Udover togforbindelse er det nemt at komme til og fra byen i bil. Regner du med at skulle udforske områdets seværdigheder, kan det da også som regel anbefales at benytte billeje. Det giver dig en større grad af frihed til at lave spontane udflugter og for eksempel køre på indkøb.  

Restauranter og shopping

Byen har en håndfuld spisesteder, apotek, bank og en bar ved færgelejet.

Er det lokale udvalg af spisesteder ikke tilstrækkeligt, er der i de øvrige byer omkring søen, for eksempel i Iseo få kilometer mod syd, et væld af både gourmetrestauranter og billigere spisesteder med noget for enhver smag. Ligeledes finder du her supermarkeder og mindre købmænd med alt, du kan få brug for af daglige fornødenheder i ferien.

Udflugter

Monte Isola ud for Sulzano er et oplagt mål for en udflugt. Her kan du nyde stemningen i små fiskerlejer uden larmende biler. Øen er derudover kendt for et lille udvalg af gode restauranter, med øens specialiteter på menukortet såsom grillede sardiner.

Området er i det hele taget velegnet til en rigtig livsnyderferie med vingårdsbesøg og lidt motion på den nærliggende 27 hullers smukke Franciacorta Golf Club

Vil du opleve mest muligt af området i løbet af ferien, kan vi anbefale at tage på ture en lokalkendt, certificeret guide.  Vores samarbejdspartnere tilbyder et væld af velorganiseret udflugter i Lombardiet, som du med fordel kan booke online hjemmefra. 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Sulzano

Hvad siger gæsterne i Sulzano?

7,7
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser