Rejser til Tremezzo

Eksklusive omgivelser ved Comosøen

Tremezzo er især kendt for dens Azalea Riviera - dette vidunderlige og maleriske område langs Comosøens vestbred. Byen er præget af villaer fra 1700-tallet.

Byen ligger lige ved søbredden overfor Bellagio og har de karakteristiske stejle bjergskråninger, som forsvinder ned i den dybe sø.

I sommermånederne summer Tremezzo af liv med livemusik, gourmetfestivaler og udstillinger. Desuden har du herfra nemt ved at besøge de mange andre charmerende gamle fiskerlejer rundt om søen.

Kort over Tremezzo 

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.

Eksklusivt og afslappende milø

Byen er præget af dens villaer fra 1700-tallet - især den berømte Villa Carlotta tilbage fra år 1690, den offentlige park omkring Villa Mayer og de mange restauranter, hvor madelskere fra hele verden kommer for at nyde de lokale specialiteter. Særligt langs vejen helt nede ved vandet, ligger der spisesteder side om side.

Byen egner sig især til dem, der ønsker et eksklusivt og afslappende miljø med al ønskelig komfort.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Escapeaway kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder omkring Comosøen. 

Indtast de ønskede datoer i søgemaskinen ovenfor, og du vil hurtigt få en oversigt over tilgængelige ferieboliger i og omkring Tremezzo. 
 
Vores udvalg inkluderer alt fra hyggelige ferielejligheder, der er perfekte til en romantisk parferie til store villaer til dig, som skal have flere generationer af familien med.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Der er adskillige internationale lufthavne inden for rækkevidde. Når du skal på ferie i Tremezzo, er den nærmeste Bergamo lufthavn, men der er ikke meget længere til for eksempel lufthavnene omkring Milano. Du har derfor bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian at vælge mellem, hvis du vil flyve i stedet for at køre de omkring 1500 km fra Danmark.

Tjek det aktuelle udbud af flyruter i søgemaskinen lige her på Escapeaway. Du kan samtidig  sammenligne priser på flybilletter til Italien fra alle flyselskaberne, så du er sikker på at finde den afgang, som passer bedst til din ferie.

Der kører bus til Tremezzo fra blandt andet Como, som kan nås med tog fra for eksempel Milano. Lidt nord for byen er der færgefart til Bellagio og Varenna. Sidst men ikke mindst er det nemt at komme hertil i bil omend vejen langs søen til tider kan være smal og snørklet.  Mange vælger da også at leje en bil til ferien for også lettere at kunne komme omkring til seværdighederne i området i løbet af ferien.

Læs mere hvilke udlejere vi kan anbefales på vores side med tips til biludlejning i Italien.

Udflugter

Du må ikke holde ferie i Tremezzo uden at besøge nogle af de flotte gamle villaer i området. I byen ligger for eksempel Villa Carlotta fra slutningen af det 17. århundrede med en skøn park. 

Sejl også en tur over til Bellagio, der alene takket være sin idylliske beliggenhed med vand på næsten alle sider må kandidere til en plads på listen over Italiens smukkeste byer. Her kan du også bruge lang tid på at nyde markeder, caféer samt mange spændende butikker.

Lav også gerne en udflugt til Varenna på modsatte side af Comosøen, hvor Villa Cipressi's have fra 1500-tallet i sig selv er turen værd. Resten af byen har dog også masser af karakter og charme med et hyggeligt historisk centrum med barer, restauranter og caféer, der giver en lyst til at blive hængende længe. 

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Tremezzo