Rejser til Trezzo sull'Adda

Rig på historie og kultur

Trezzo sull'Adda blev grundlagt af keltiske stammer i det 4. århundrede fv.t., og sporene efter byens lange historie ses og fornemmes mange steder.

Gennem århundrederne har romere, langobarder og senere Visconti-familien sat deres præg på byen med fæstninger og mure. I dag kan du for eksempel besøge ruinerne af byens flotte fort, der er åbent for offenligtheden som en grøn park.

Trezzo sull'Adda ligger meget belejligt tæt på motorvejensafkørslen på strækningen mellem Milano (ca. 40 km) og Bergamo (ca. 17 km), og byen er således et godt udgangspunkt for rejser fra både lufthavnen i Bergamo (Orio al Serio) og Milanos lufthavne (Malpensa og Linate). Byen har alle fornødenheder som supermarkeder, apoteker og restauranter.

Kort over Trezzo sull'Adda

Brug italienskortet nedenfor (klik) til at for et overblik over byen og området, samt se hvilke ferieboliger, vi kan tilbyde i regionen Lombardiet.Ferieboliger valgt med omhu

Alle de ferieboliger vi tilbyder i Trezzo sull'Adda og resten af Italien besøges løbende af vores rejsekonsulenter. Vi kan derfor dele ud af vores egen erfaring, hvis du ønsker mere oplysning om boligerne eller tips til oplevelser i området. 

Indtast dine ankomst- og afrejsedatoer i søgemaskinen ovenfor og få en oversigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring byen i din ferieperiode. Når du klikker ind på de enkelte boliger i oversigten, finder du uddybende information faciliteter, nærområdet mm. Sammen med vores italienske samarbejdspartnere sætter vi en ære i at vores beskrivelser er så objektive og retvisende som muligt, så du altid ved, hvad du får.

Lufthavne og lokal transport

Da du bor forholdvis tæt ved både Bergamo og Milano, er der som regel gode chancer for at finde en direkte flyforbindelse fra Danmark. Det kan du gøre i søgemaskinen her på siden, og bestiller du din ferie med Itnitalia Rejser som en samlet pakke bestående af fly og feriebolig, vil du være dækket af Rejsegarantifonden og pakkerejseloven. Det er nemt og trygt.

Der er ingen togstation i byen, men den nærliggende motorvej gør det da også mest oplagt at komme omkring i bil - egen eller lejebil som kan bestille hjemmefra med afhentning l lufthavnen.

Restauranter og indkøbsmuligheder

Du finder et fint udvalg af spisesteder i byen, og du skal ikke køre langt for at finde endnu flere muligheder i nabobyerne. Tilsvarende er der lidt butikker og nok supermarkeder til at dække de flestes behov i ferien. Vil du bruge en dag på seriøs shopping, bør du dog nok søge mod en af områdets lidt større byer som Milano, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne shopper.

På dine ture rundt i regionen, får du også rig mulighed for at fordybe dig i den lokale gastronomi. Lombardiet er udover vin blandt andet kendt for oste som gorgonzola og mascarpone (hovedingrediensen i desserten tiramisu).

 

Oplevelser og aktiviteter

Nærområdet byder på mange forskellige oplevelser som fx UNESCO-lokaliteten Crespi d'Adda med sin smukke og historiske industripark, forlystelsesparken for hele familien Minitalia-Leolandia, golfbanen Villa Paradiso for golfentusiaster som stiller krav og ikke at forglemme floden Adda, som fører op til Comosøen og byder på mange skønne oplevelser til fods, på cykel eller til vands i kano.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Trezzo sull'Adda