Rejser til Vercana

Landsby i det nordvestlige hjørne af Comosøen

Denne lille landsby ligger i det nordvestlige hjørne af Comosøen godt 2 km fra søbredden. Heroppe er der en flot udsigt og frisk luft.

Udsigt og et enkelt spisested

Vercana er en lille landsby med godt 700 indbyggere, der ligger op ad skråningerne i den nordvestlige del af Comosøen. Her er man godt 2 km fra kystens bred, og man finder - ud over en smuk udsigt over Comosøen - et pizzeria, en lille bager og en bar.

Kort over Vercana

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Her hos Escapeaway har du frit valg mellem mere end 1.500 ferieboliger i Italien, heriblandt mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Lombardiet. 

Planlægger du en rejse med en større gruppe venner eller for eksempel en familieferie med flere generationer, kan vi varmt anbefale dig at leje en stor villa i Italien. Det er en chance for en ferie, hvor I kan nyde pool, have osv. helt for jer selv.

Uanset hvilen type bolig du er på udkig efter, kan du bruge søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over mulighederne i og omkring Vercana. 

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Italien har adskillige internationale lufthavne. Skal du holde ferie i Vercana, er den nærmeste Bergamo lufthavn, og der er ikke meget længere til lufthavnene ved Milano. Sammen byder disse lufthavne på en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian med ruter til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

Vi anbefaler dig at bruge søgemaskinen her på Escapeaway til at finde aktuel information om flyruterne til de italienske lufthavne. Du kan samtidig sammenligne priser på flybilletter fra alle de forskellige flyselskaber.

Du kan komme til Vercana med en kombination af tog og bus fra blandt andet Bergamo og Milano. Dertil kommer de fine vejforbindelser fra resten af regionen, hvis du kører i bil. Det er da også ofte en fordel med en bil i ferien. Benytter du billeje fra Bergamo Lufthavn, kommer du for eksempel ikke blot hurtigere til og fra lufthavnen, men har også mere frihed til at lave spontage udflugter til seværdigheder omkring Comosøen og i resten af regionen.

Restauranter og shopping

Der er kun enkelte spisesteder i selve Vercana, men derudover finder du stort set hele vejen rundt om Comosøen restauranter og caféer. Ligeledes skal man blot køre få km for at finde købmandsbutikker og supermarkeder. 

Udflugter

Du kan sagtens bruge hele ferien på bare at nyde omgivelserne ved Comosøen med de små idylliske byer, smukke villaer og smuk natur, som indbyder til en aktiv ferie i Italien for eksempel på mountainbike eller på vandreture.

Der er heller ikke langt til Luganosøen, som nok er et mindre populært rejsemål end Comosøen, men ikke desto mindre også byder på charmerende byer og ikke mindst uberørt, flot natur. 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Vercana

Hvad siger gæsterne i Vercana?

9,5
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 8 anmeldelser