Villa Paradiso Golf Club

Villa Paradiso Golf Club hører under en af mesterskabsbanerne i Italien. De 18 huller (par 72) strækker sig over ca. 6000 meter med 5 søer strategisk placeret rundt på banen enten ved green eller langs fairway. Floden Adda løber langs banen i grønne omgivelser.

Banen er meget krævende men trods det er det en tilfredsstillende bane at spille. Blandt andet har hul 11 out of bounds til venstre og vand til højre. Dette gør det dog alligevel kun til banens 5. sværeste hul. Det sidste hul (18) er kun 154 / 128 meter. Der skal koncentration til at lægge bolden på green men så er muligheden der også for birdie. Eagle skal man være usandsynlig heldig for at skrive på scorekortet. De fleste huller strækker sig over mere end 350/300 meter som par 4. Ved klubhuset findes der kontor, bar, proshop, drivingrange, chippinggreen og puttinggreen.Golffakta
.
Antal par 3 huller 4
Antal par 4 huller 10
Antal par 5 huller 4
.
Længde gul tee 6.265 meter
Længde rød tee 5.455 meter
.
Max HCP 54
.
  Hverdag Weekend / helligdage
Green Fee 18 huller 45 € 70 €
Green Fee 9 huller 28 € 40 €
.
Dresscode Casual golftøj
.
Åbningstid lavsæson November - Marts
Åbningstid højsæson April - Oktober
Ugentlig lukkedag Tirsdag (Højsæson åbent alle ugens dage)
.
Sværhedsgrad 4 golfbolde
.
Arkitekt Franco Piras
.
Hjemmeside www.golfvillaparadiso.com
   
.

Bemærk! Da der meget ofte er turneringer både lørdag og søndag hele året rundt på de italienske golfbaner, kan det være svært at få tid. Det anbefales derfor at spille på hverdage.