Luksusferie i Italien

Hvis det er vigtigt for dig, at din villa, hotel eller ferielejlighed hæver sig op over det sædvanlige, hvis komfort, stil, charme og eksklusivitet er nøgleord for dig, og hvis du gerne indrømmer, at du vil forkæles, når du rejser, så er du kommet til rette sted. Book en luksusferie i Italien med Escapeaway i dag!

Hos Escapeaway tilbyder vi rejser til Italien i mange prisklasser. Vi har et meget stort udvalg af hoteller, villaer og ferieboliger – også til dig, der synes, at kun det bedste er godt nok.

Luksusrejser handler om at få sine ønsker opfyldt

Efterhånden bruger man ordet ”luksus” om flere og flere ting. Alt, lige fra kaffe til vaskepulver, bliver markedsført som eller anden form for luksus. Med andre ord er begrebet nok efterhånden blevet lidt slidt. Det vil dog ikke sige, at det har mistet sin betydning, og når du bestiller en luksus-rejse, er det vigtigt, at du kan regne med, at dine forventninger bliver indfriet.
 
Hos Escapeaway følger vi ikke med tiden på alle områder. Det vil for eksempel sige, at vi ikke er en del af den tendens, hvor luksus-begrebet udvandes mere og mere. Tværtimod – jo mere erfaring, vi får med hoteller, jo mere skal der til for at imponere os. Så du kan trygt stole på, at vi står inde for det, når vi lover dig, at en feriebolig hører til de eksklusive.

Når du betaler gode penge for et lækkert hotelophold, fordi du ønsker en høj standard, skal vi selvfølgelig opfylde dette ønske. Vores mangeårige erfaringer med tilfredse feriegæster viser, at det er vi i stand til.

Detaljerne er med til at gøre din ferie til luksus

Det, der kendetegner et eksklusivt hotel er selvfølgelig et højt serviceniveau. Det er også væsentligt, at hotellet har et stort antal faciliteter til rådighed for dig som feriegæst, og at disse faciliteter hæver sig op over det gennemsnitlige. Det kan for eksempel være spa- og wellness-faciliteter, fitnesscenter, en eller flere  swimmingpools af den pragtfulde slags, en skøn, frodig have, en stor balkon eller terrasse til hvert værelse -  det sidste gerne med malerisk udsigt over havet eller et smukt landskab. De fleste hoteller i en højere klasse har mindst en rigtigt god og behageligt indrettet restaurant, hvor kokkene er klar til at kæle for din gane med deres veltilberedte retter.
 
Det er dog ofte mere end noget andet de små ting, der kendetegner et hotel i høj standard. Når du flader ud på dit værelse efter ankomsten, vil det, du virkelig falder for ved dit hotel, tit være det, der giver din ferie et ekstra touch af luksus: Smagfulde detaljer i værelsets indretning, et par bløde tøfler, du kan stikke fødderne i om morgenen, ekstra store håndklæder, badekar, et stort udvalg af kølige drinks i minibaren, velsmagende, frisk frugt i morgenbuffeten næste morgen og et dygtigt, varmt og smilende personale, der lige gør dét ekstra for, at du skal føle dig godt tilpas på hver eneste feriedag.

Luksusferie er ferie i forkælelsens tegn

Store, rummelige værelser eller lejligheder med en stilfuld indretning, gode senge i høj kvalitet, der sikrer en skøn søvn natten lang, et flot badeværelse, hvor intet mangler, room-service og en attraktiv beliggenhed centralt i en storby, tæt ved stranden eller omgivet af bjerge hører også i mange tilfælde med til begrebet luksus-ferie.
 
Herunder vil vi fremhæve et par af de fremragende hoteller, vi samarbejder med, som i særlig grad er specialiserede i at tilfredsstille den kræsne feriegæst. Kontakt os endelig, hvis vi skal hjælpe dig med at skræddersy en eksklusiv ferie efter dit hoved.

Italien er det ideelle rejsemål for livsnydere, som her kan nyde en luksusferie med alt godt til kroppen, fra skønne strande ved det azurblå hav, til forkælelse af sanserne med fantastiske gastronomiske oplevelser. Italien har kort sagt alt der skal til, hvis du vil forkæle dig selv, eller en du holder af med en særlig rejseoplevelse. Bo på et af de særligt udvalgte luksushoteller i Italien, som du finder hos Escapeaway, fordelt over hele dette eminente rejseland. Du kan selv køre til Italien, eller du kan flyve med rutefly til en lufthavn tæt ved din destination.

En luksusrejse til Italien er naturligvis også en mulighed for at opleve den enorme kulturrigdom i form af kunst og historiske seværdigheder. Alene i hovedstaden Rom finder du en række verdenskendte attraktioner, som fx. Colosseum, Peterskirken og Trevifontænen. Men det som ofte adskiller en luksusferie fra en almindelige ferie er den nære, intime oplevelse af et autentisk italiensk miljø, hvor der er tænkt på alle detaljer for at gøre dit ophold til en unik oplevelse.

Populære luksusrejsemål i Italien

Amalfikysten
Måske Europas smukkeste kyststrækning med dramatiske bjergformationer og smukke landsbyer, kilet ind mellem bjergsiderne, hvor end der er plads. Flyv til Napoli og lej en bil - oplev vulkaner og arkæologiske udgravninger på vejen.
>> Læs mere om luksusrejser til Amalfikysten

Toscana
Regionen, som kaldes Italiens Hjerte, er et utroligt festfyrværkeri af oplevelser, fra befæstede landsbyer til utrolige storbyer, skæve tårne og gamle broer. Her er naturen, bakkerne og de lokale landbrug en del af attraktionen, og vi anbefaler indkvatering på et at de helt små luksushoteller i det åbne land.
>> Læs mere om luksusrejser til Toscana

Sicilien
Middelhavets største ø har gennem århundreder - hvis ikke årtusinder - været et eftertragtet bytte for krigsherrer fra nord og syd. Her oplever man et sandt sammensurium af kulturer, hvilket påvirker både maden, menneskene og afgrøderne på denne smukke ø, som byder på både aktive vulkaner, smukke strande og herlige byer.
>> Læs mere om luksusrejser til Sicilien

Sardinien
Siciliens mindre kendte 'søster' mod nord er et af Europas mest fantastiske rejsemål, hvis man er på udkig efter smukke strande med caribisk tilsnit. Sardinien er kendt for fantastisk sea-food og friske råvarer fra de lokale producenter. Indlydelsen er italiensk, spansk og fransk, når det er bedst, så dine smagsløg kommer ikke til at kede sig.
>> Læs mere om luksusrejser til Sardinien

Sorrento
Mellem storbyen Napoli og den dramatiske Amalfikyst finder man Sorrento, som i Danmark blev kendt som kulisse for filmen Den Skaldede Frisør, og som i århundreder har draget besøgende fra store dele af Europa. Snup en båd fra Napoli, eller ankom med den lokale jernebane, som snor sig gennem utallige tunneller og over broer frem til en endestation af en anden verden.
>> Læs mere om luksusrejser til Sorrento

Rom
Det er som om denne by bare skriger på at tilbyde dig al den luksus, du kan tænke dig. Book et luksushotel i centrum af Rom og bevæg dig ud i denne utrolige by til fods, mens du indtager Peterspladsen, Colosseum, Trevifontænen og alle de andre verdensattraktioner.
>> Læs mere om luksusrejser til Rom

Firenze
I Middelalderen var Firenze Europas rigeste by, styret af Medecierne, hvis magt strakte sig rundt i det meste af den gamle verden. Rigdommen kom byen til gavn, og her findes en række små luksushoteller, som er indrettet i historiske bygninger i centrum af denne utroligt smukke storby.
>> Læs mere om luksusrejser til Firenze

Med rejsemål som Toscana, Sicilien, Umbrien, Sardinien, Sorrento eller Amalfikysten byder Italien derfor på en perlerække af oplagte destinationer for en luksusferie. Vi har gjort det nemt for dig at finde de små unikke luksushoteller og ferieboliger, som vil danne den perfekte ramme om en særlige ferieoplevelse, uanset hvilken del af Italien du ønsker at besøge. Se herunder, eller brug søgemaskinen i toppen til at søge dig frem til steder og datoer, som passer dig.

Udvalgte luksushoteller i Italien - med stil og charme

Vi danskere har rejst på ferie i Italien i årtier, for at få god mad, gode priser, stor natur og dejligt vejr. Den nære beliggenhed til Danmark gør det muligt at køre hertil i egen bil og opleve de nordligste rejsemål som fx. Dolomitterne, Milan, Toscana og Venedig. I de senere år er det også blevet muligt at flyve direkte eller med en kort mellemlanding til mange lufthavne i Italien, herunder Pisa, Milano, Rom og på Sicilien. Hos Escapeaway søger vi efter flybilletter fra alle flyselskaber, så du altid får maksimal fleksibilitet og de bedste priser.

Samtidig udvælger vi løbende luksushoteller i Italien, som vi selv besøger og evaluerer, og som har de bedste anmeldelser fra deres gæster. Her skal du have en oplevelse, som er luksuriøs, autentisk og charmerende. Derfor vælger vi altid hoteller med få værelser, suveræn beliggenhed og outstanding service til dig og dine rejsefæller. Book hotellet sammen med flybillet og evt. billeje, og få din rejse sikret af Rejsegaranti.

>> Læs mere om luksushoteller her

Masseria Cervarolo i Apulien

Her i det sol-afsvedne, eksotiske Syditalien gemmer sig et af de bedste hoteller, vi kender. Blot seks kilometer fra Middelalderbyen Ostuni ligger Masseria Cervarolo midt i den frodige, landlige idyl. Hotellet var oprindeligt en gård, og det er i sig selv hele rejsen værd blot at betragte den rustikke skønhed, der kendetegner de enestående bygninger både indvendig og udvendig. Værelserne er komfortable og velindrettede, og samtidig nærmest hule-agtige med deres hvidmalede stenvægge. Poolen er dybt imponerende, og hele 600 kvadratmeter stor. Her mangler du ikke mulighed for hverken at få din daglige motion eller bare køle dig af og nyde livet. Hotellet har ligeledes børnepool og restaurant.

Relais Villa D’Assio i Lazio

Blot 100 kilometer fra Rom finder du denne juvel af et lækkert feriested. Fantastisk smukt beliggende midt i et grønt, bakket landskab lokker Relais Villa D’Assio med en enorm udendørs swimmingpool, som du kan koble af i, mens du tager de maleriske omgivelser ind. Jacuzzi, massage og en oplyst natursti til den nærliggende Santa Susanna-flod er også på menuen på dette helt særlige hotel. Hotellets restaurant forkæler dig med særdeles god mad, der er lavet på lokale råvarer. Og så har vi ikke engang nævnt det bedste: Relais Villa D’Assio tilbyder overnatninger i to unikke, lidt afsides beliggende suiter. Her kan du koble fuldstændigt fra, og lade dig inspirere af den stilfulde indretning, med detaljer fra berømte italienske designere.

B&B La Respuchina ved Comosøen

Den spektakulært smukke Comosø har i sig selv et ry som et eksklusivt rejsemål, og i hvert fald må naturens skønhed her siges at hæve sig langt over, hvad man kan opleve de fleste steder. Bed and Breakfasts er jo tit en charmerende, men simpel måde at bo på, når man holder ferie, og umiddelbart ville mange nok ikke forbinde en Bed and Breakfast med begrebet luksus. B&B La Respuchina, der ligger langt fra masseturismen, tilbyder dog noget ud over det sædvanlige. Stedet har karakter og personlighed, og udsigten over søen og bjergene fra din balkon må fremhæves som noget, der i sig selv vil gøre din ferie her uforglemmelig og give dig lyst til at komme igen. Slap af i det familiedrevne hotels hyggelige have, og indtag den lækre morgenmad i storslået ro på din balkon. En perfekt oase for par, der søger et romantisk get-away

Residence Borgo Degli Ulivi på Sardinien

Vi kan selvfølgelig ikke præsentere de mere eksklusive af vores ferieboliger uden at nævne et fantastisk hotel i nærheden af stranden. Det flot indrettede og børnevenlige Residence Borgo Degli Ulivi ligger blot en kilometer fra en af Sardiniens fine, hvide sandstrande. Når du er træt af at ligge på stranden, kan du afveksle med en svømmetur i poolen, der er omgivet af eksotisk flora som bananpalmer og rosmarinbuske. Det meget attraktive poolområde rummer også en børnepool på hele 45 kvadratmeter, hvor børnene virkelig kan give den gas. Det kan de også på hotellets legeplads. Vælg mellem 2- og 3-værelses lejligheder i forskellige standarder, med egen terrasse eller have. Et skønt sted at holde ferie med børn.

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Toscana, Montecatini Terme
9,0
Fabelagtigt
958 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 45 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Toscana, Bagno a Ripoli
9,7
Fabelagtigt
578 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 33 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Syditalien, Campania, Vico Equense
9,4
Fabelagtigt
507 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 54 km
  • Nærmeste strand: ca. 2 km
  • Pool (evt. sæsonåben)