Rejser til Acquaviva Picena

Hyggelig italiensk fæstningsby nær Adriaterhavet

Acquaviva Picena ligger i nærheden af den populære kystby San Benedetto del Tronto og områdets smukke strande. Byen ligger på en lille bakke og byder på en vidunderlig panoramaudsigt ud over det smukke Tronto-dalen.

Både området og byen har en lang historie, helt tilbage fra 900-tallet, hvor byen var ejet af en klosterorden. Sidenhen blev byen en af del af en familiefejde i Acquaviva-familien, som byggede byens fort i 1300-tallet. I løbet af middelalderen blev byen delt på hver side af fortet til Terra Nuova (det nye land) og Terra Vecchia (det gamle land).

Selvom Acquaviva Picena ikke er en særlig stor by, finder du her både barer, restauranter, en bank, et apotek, et postkontor samt et supermarked. Med andre ord: alt det mest nødvendige, som du har brug for, for at få et behageligt ophold. Fremfor alt kan du her tilbringe en rolig og afslappende ferie. Byen har en del historie at fortælle, og du kan besøge middelalderborgen samt forskellige kirker.

Den skønne beliggenhed nær Adriaterhavet og den herlige sommerstemning, der råder i San Benedetto del Tronto er et stort plus. Her kan du opleve det bedste fra to verdener i den vidunderlige Marche-region.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Acquaviva Picena