Rejser til Bargni di Serrungarina

Den idylliske middelalderlandsby Bargni ligger oppe over landskabet i det fredelige bagland til den populære Adriaterhavskyst med dens flotte strande. Et perfekt rejsemål til fred og ro og nem adgang til badedage ved havet. Book din rejse til Bargni di Serrungarina med Escapeaway i dag!

Højt hævet over landskabet cirka 20 kilometer fra Adriaterhavet ligger den idylliske middelalderby Bargni, hvis faste indbyggere kan tælles på få hænder. Den fredelige beliggenhed i 280 meters højde lidt på afstand af den populære kyst samt de panoramiske udsigter over det omkringliggende landskab gør Bargni til et ideelt rejsemål for dig, der drømmer om en afslappende ferie i Italien.

Ferie i en tidslomme

Bargni er i ordets bedste forstand en søvnig landsby, hvor det umiddelbart kan føles som om tiden har stået stille i århundreder. Trænger du til at komme helt ned i gear og slippe lidt væk fra hverdagens trummerum, kan det derfor varmt anbefales at rejse til Bargni. Nærheden til Adriaterhavskysten og større kystbyer som Pesaro og Fano betyder samtidig, at du har alt, hvad du kan ønske dig af shoppingsmuligheder og lange gyldne sandstrande inden for kort rækkevidde.

De historiske kilder afslører ikke den nøjagtige oprindelige af Bargni, men ligesom de andre befæstede landsbyer i Metauro-dalen opstod den lille by formentlig i slutningen af det første årtusinde som en del af forskellige feudalherrers kamp for besiddelse af nye landområder. Byen er nænsomt restaureret, og selvom en del af de karakterfulde bygninger i dag bruges som ferieboliger, er det ikke gået ud over atmosfæren. Du fornemmer således tydeligt byens dybe historiske rødder samtidig med, at du kan nyde en fred og harmoni, som sandsynligvis ikke altid var fortidens beboere forundt.

Et udgangspunkt for oplevelser

Bargni di Serrungarina er ikke et rejsemål, der henvender sig til dig, som vil være omgivet af liv og leben fra morgen til aften. Det er dog ikke ensbetydende med, at der mangler aktivitetsmuligheder eller spændende udflugtsmål, når du holder ferie her. Holder du af aktive oplevelser i det fri, indbyder det landlige området for eksempel til vandring, rideture og cykling, ligesom du fra Fano og Pesaro kan tage på bådture. Rejser du til Bargni di Serrungarina om sommeren, er det naturligvis også oplagt at køre en tur ud til kysten for at nyde en forfriskende dukkert fra en af de gode familievenlige badestrande.

Selvom hovedattraktionen på disse kanter i de flestes øjne unægtelig er de lange badestrande, er der dog også meget andet at opleve i den lidt oversete Marche-region. Fra Bargni tager det dig for eksempel ikke meget mere end en halv time at køre til Urbino, en af de største arkitektoniske perler i Italien. I den smukke renæssanceby kan du bruge lang tid på bare at slentre rundt i de smalle gader og beundre de gamle, rustikke bygninger, der inkluderer det berømte fyrstepalads Palazzo Ducale.

Har du en bil til rådighed, kan det også varmt anbefales at sætte god tid af til blot at udforske områdets andre, mindre landsbyer lidt på må og få. Trods der beskedne størrelse er mange af dem yderst charmerende, og det er værd at stille bilen for at gå en tur i de gamle gader. Mindre end et kvarters kørsel fra ligger for eksempel Cartoceto, der har rødder helt tilbage romertiden og i dag er kendt for sin olivenolieproduktion.

Book rejsen til Bargni di Serrungarina

Med Escapeaway kan du bruge den smarte søgemaskine til at booke en nem og sikker rejse til Bargni di Serrungarina. Vælg mellem afrejse fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte til fx. Venedig lufthavn eller med en mellemlanding undervejs. Vi finder billige flybilletter med rutefly og sætter dem sammen med udvalgte hoteller i Bargni di Serrungarina, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt samlet i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Læs også om rejser til Rimini
>> Læs også om rejser til San Marino

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Bargni di Serrungarina