Rejser til Monteprandone

Glæd dig til at nyde den flotte udsigt oppe fra Monteprandone og stemningen i de smalle gader. Den charmerende middelalderlandsby ligger oppe på et højdedrag omkring 5 kilometer fra den centrale Adriaterhavskyst. Nede ved havet lokker de kilometerlange sandstrande, som om sommeren er områdets største attraktion. Men der er dog meget andet at opleve på en rejse hertil.

Monteprandone er således et godt eksempel på, at Marche-regionen også er kendt for sit bagland med en perlerække af charmerende bakketopsbyer, hvor det næsten kan føles som om tiden har stået stille i mindst et par generationer. Regionen bliver ofte sammenlignet med Toscana, og den har da også mange af de samme kvaliteter, som du ikke skal dele med nær så mange andre turister.

Monteprandone er ikke stor, men tag dig alligevel god tid til at gå på opdagelse, hvis du rejser hertil. På vej opad kan du eventuelt slå dig ned på en af bænkene for at nyde udsigten over dalen og hvile benene. Oppe på bakken kan du stadig se dele af de forsvarsmure, som blev bygget i det 14. og 15. århundrede. Bebyggelserne længst oppe stammer dog helt tilbage fra det 9. århundrede, hvor befolkningen fra de omkringliggende områder søgte i sikkerhed her fra angreb nede ved kysten.

Badeture og spændende udflugter

I dag hersker der fred og idyl i Monteprandone. I de charmerende, brostensbelagte gader finder du enkelte spisesteder, hvor du kan nyde lokale delikatesser. Et livligt restaurant- og butiksliv er der dog ikke tale om. Ønsker du flere valgmuligheder på rejsen, tager det dog ikke mange minutter at køre ned til kysten. Der er ikke samme middelaldercharme nede blandt de store hoteller langs kysten, men til gengæld er der talrige spisesteder. Du kan for eksempel sidde og nyde dit måltid ved stranden i for eksempel Porto d'Ascoli.

Lidt oppe ad kysten ligger desuden den vigtige havneby San Benedetto del Tronto med et væld af butikker og supermarkeder. Vil du kombinere restaurant- og butiksliv med sightseeing, kan det også varmt anbefales at tage en tur ind i landet til Ascoli Piceno. Denne stemningsfulde provinshovedstad ligger på kanten af Monti Sibillini nationalparken, et andet oplagt udflugtsmål på en rejse til Monteprandone.

Book en rejse til Monteprandone i dag

Brug søgemaskinen her på siden til at søge blandt vores håndplukkede hoteller i Monteprandone. Når vi udvælger hoteller og ferieboliger til vores program, lægger vi blandt andet stor vægt på tidligere gæsters positive tilbagemeldinger.

I vores søgemaskine kan du også nemt booke en flybillet til en af de nærmeste internationale lufthavn. Du kan selv vælge om du vil rejse fra København, Aalborg, Billund, Aarhus eller Hamborg. Vil du have mest muligt ud af din rejse til Monteprandone, der ligger lidt inde i landet, anbefaler vi, at du supplerer med en lejebil. Det hele får du så som en samlet pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti. Sådan er en rejse med Escapeaway.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Monteprandone