Rejser til Numana

Besøg den idylliske Numana ved foden av Conero

Numana ligger lige syd for Conero bjerget, der så smukt bryder Adriaterkysten med sine hvide skråninger og klipper der falder direkte ned i havet.

Numana ligger i et af de mest idylliske og kønne områder ved Adriaterhavskysten. Fra den gamle Piazza Nova kan man nyde udsigten ud over kyststrækningen fra det smukke kalkstensbjerg Monte Conero og sydover mod Marcelli di Numana og Porto Recanati.

Byen består af to dele, Numana Alta og Numana Bassa. Numana Alta er den gamle bydel, den ligger højt, og er en idyllisk oplevelse med sine hvide limstenshuse og smalle gader med blomsterkasser. Numana Bassa er yngre, og det er her man finder turistområdet med den fine strand, restauranter, caféer, liggestole og parasoller.

Længere mod syd ligger Marcelli, et område med et livligt natteliv, og lige nord for Numana finder du den charmerende badeby Sirolo, der bestemt er et besøg værd. Numana er en alletiders blanding af nyt og gammelt, og byder i sig selv på mange former for ferieoplevelser. Har man lyst til at se sig lidt omkring i området (og dette er meget anbefalelsesværdigt), foreslår vi at man ser nærmere på de mange, charmerende middelalderbyer inde i landet, f.eks. Osimo, Offagna, Castelfidardo og Recanati. Et andet udflugtsmål kunne være pilgrimsbyen Loreto, ca. 10 km inde i landet.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Numana