Rejser til Porto Sant'Elpidio

En by med havet i hjertet

Her er tale om et ferieområde med en stor bred strand. Porto Sant'Elpidio er især om sommeren ganske livligt med et godt udvalg af spændende fiskerestauranter.

Porto Sant'Elpidio ligger i den sydlige del af regionen, tæt på dejlige byer som Macerata og Fermo. Baglandet vrimler med små, kønne middelalderbyer, heraf kan nævnes Sant'Elpidio a Mare, Montegranaro, Morrovalle og Montecosaro. Er man naturelsker, kan en udflugt til den del af Appenninerne der hedder Monti Sibillini varmt anbefales.

Blandt de ferierejsende er Porto Sant'Elpidio mest kendt for sin dejlige strand, men den tidligere fiskerby er også centrum for regionens skoproduktion. Der er god mulighed for at få sig et par nye sko med hjem, når man holder ferie her.

Kort over Porto Sant'Elpidio

Brug kortet over Marche hvis du vil danne dig et overblik over området. Her kan du også se afstande til lufthavne og placering af de ferieboliger og hoteller, vi  tilbyder her.Ferieboliger eller hoteller i Porto Sant'Elpidio

Udvalget her hos Escapeaway Rejser omfatter flere hundrede hoteller, ferielejligheder, Bed and Breakfast og villaer i Italien. Vi har stor erfaring i at udvælge de bedste ferieboliger og hoteller på både uberørte og populære destinationer som Porto Sant'Elpidio. Fælles for de indlogeringsmuligheder, som du finder i søgemaskinen her på siden er, at de alle er håndplukkede.

Når du klikker ind på boligbeskrivelserne, hvoraf størstedelen er skrevet af vores egne medarbejdere efter egne besøg, finder du uddybende information. Har du stadig spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig i Porto Sant'Elpidio, er du velkommen til at kontakte os.

Lokale links

Den officielle hjemmeside for byen

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Porto Sant'Elpidio