Rejser til Portonovo

Denne tidligere lille fiskerflække ligger ved foden af Monte Conero. I mange år beskyttet mod udviklingen, da der kun var en lille fodgængersti mellem byen og resten af oplandet. I dag en badeby med mange dejlige aktivitetsmuligheder for hele familien.

Portonovo ligger som en smuk perle ved foden af bjerget Monte Conero, få km syd for Ancona.
Ønsker man at opleve en af Le Marches allermest uspolerede og smukke naturenklaver, er Portonovo det oplagte valg.

Skøn badelokalitet

Stedet, der før i tiden var en lille fiskerihavn, fungerer i dag hovedsagelig som badested, mest for de lokale. Vandet er krystalklart og stranden består af fine, hvide småsten. Her kan man nyde naturen og stilheden, langt væk fra larm og turistræs, i ly af Monte Coneros grønne bjergvægge. Det er ikke uden grund, at stedet er højt elsket af lokalbefolkningen. Det er meget sparsomt med bebyggelse i Portonovo, der findes ikke meget andet end et par mindre hoteller, en lille købmandsforretning og en campingplads. Bemærk, at prisen for parkering ligger i den højere ende.

Alt godt fra Adriaterhavet

Der er flere udmærkede fiskerestauranter i Portonovo. Udsigten fra restauranternes terrasse er uovertruffen; på den ene side har man Monte Conero, på den anden er der frit udsyn til det åbne hav. I weekenderne kommer der mange unge mennesker i Portonovo, og man kan således opleve noget støj i dag- og aftentimerne.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Portonovo