Rejser til San Severino

Det maleriske Italien venter dig.

Kom og oplev det autentiske og ægte Italien i regionen Marche. Her i den lille provinsby San Serverino Marche får du en unik mulighed for at opleve både den smukke landsby samt en malerisk by i en overset og utrolig smuk region i det østlige Italien.

San Severino ligger på en bakke med udsigt ud over det smukke grønne landskab. Byen har kun trettentusind indbyggere og ligger i provinsen Macerata. Den lille by giver et rigtigt godt udgangspunkt for en ferie i Marche fuld af oplevelser, en region der byder på et spændende og smukt bagland med smuk natur, vinmarker og maleriske steder. Desuden en kyst med kridhvide strande og krystalblåt vand.

En lille og autentisk bykerne

Byens centrum er ikke specielt stor med der er et godt udvalg af restauranter og pizzariaer, caféer, butikker, supermarkeder og et charmerende torv i stil med Piazza del Popolo, hvor du både kan få noget godt at spise og drikke. Blandt byens seværdigheder er der foruden det nævnte torv også klosteret, Il Chiostro Di San Domenico Di Sbardellati.

Under en time…

Fra San Severino er der under en time (ca. 45 min.) til kysten og strandene ved Civitanova Marche og Porto Sant' Elpidio. Så hvorfor ikke tage en dag på stranden og få lidt sand mellem tæerne. Desuden kan du nå spændende udflugtsmål inde i landet så som naboregionen Umbrien samt nationalparken Monti Sibilini på kort tid. Kører du sydpå fra byen åbner sig kort efter en vinlandskab med flere vingårde og gårde der producerer en udemærket olivenolie. Med andre ord, en ferie i Marche kommer til at åbne dine sanser.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Severino