Rejser til Trøffeldalene

Trøffeldalene er endnu ikke prægede af masseturisme. Som navnet antyder, er de mest kendt for trøfler, som kan plukkes her året rundt.

Her er masseturisme stadig helt ukendt. Som navnet antyder, er området mest kendt for trøfler, der kan plukkes året rundt. Området ligger i renæssance-hertugdømmet Montefeltro, et bjergrigt, naturskønt område, fyldt med dejlige bække og åer, hvor man kan nyde en dukkert i det kølige vand. Du kan kombinere en ferie i betagende naturomgivelser med besøg på klostre og abbedier, eller tage på udflugt til de nærliggende middelalderattraktioner som Gubbio, Assisi, Urbino, San Marino m.v..

Trøffeljagt

Der er mulighed for at ride og gå på trøffeljagt i selskab med lokale guider og deres hunde. Egnens køkken er af højeste kvalitet og byder naturligvis på retter, der er baseret på trøfler, vildt, svampe, bær og andre produkter fra skoven.

Boliger i området

Vi tilbyder ophold på antikke bondegårde og huse udenfor byerne. Boligerne er indrettet som i gamle dage med ældre møbler, pejs, cotto-gulve og originale lofter, som skaber en hyggelig og imødekommende atmosfære. Boligerne er af yderst høj kvalitet, men priserne er absolut konkurrencedygtige. For at få det optimale ud af et ophold i området, er det er dog en væsentlig forudsætning at man er i bil, da afstandene er lange, og der ikke er effektive offentlige transportmidler i området.Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Trøffeldalene