Nye hoteller i Italien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Italien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen. Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor vi informerer om nye ferieboliger - ofte med nyhedsrabatter!

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Italien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Italien, Norditalien, Veneto, Treviso
  Bo centralt i Treviso, på dette lille boutique hotel med bare seks værelser. Her kan du nyde en god morgenmad om morgenen, og koble af efter ture i byen eller udflugter i nærområdet. Hotellet ligger i en charmerende bygning fra 1800-tallet som ... idag er blevet renoveret. Læs mere
 • Italien, Silea
  Best Westerne Titian InnHotel Treviso tilbyder hyggelig indkvartering ude på landet, uden for Treviso - tæt på både de centrale dele af byen, såvel som mindre byer, vingårde og store kulturelle steder. Her bor du på et godt udgangspunkt, hvis ... du vil opleve denne del af Italien. Læs mere
 • Italien, Toscana, Guardistallo
  Oplev det toskanske liv på landet, samtidig med at der ikke er langt til havet. Her bor på du i smukt indrettede, rustikke lejligheder med adgang til en fælles pool og grillplads. Lejlighederne har egen terrasse med udsigt over dalen.
 • Italien, Norditalien, Veneto, Treviso
  Oplev landet uden for Treviso på denne agriturismo, som tilbyder indkvartering blandt grøntsagsdyrkede arealer. Her kan du låne cykler, og børnene kan lege på legepladsen. Du kan også nemt tage på udflugter til Treviso og Venedig.
 • Italien, Toscana, Fiesole
  Oplev det smukke Toscana med et ophold på det luksuriøse Belmond Villa San Michele. Her kan du bo i villa med egen pool, suite eller værelse og spise godt. Beliggende knap 9 km fra Firenze er der mange oplevelsesmuligheder tæt på.
 • Italien, Norditalien, Veneto, Treviso
  En indbydende B&B, med ungdommeligt følelse centralt i Treviso. Her har du mulighed for at bestille værelse med balkon. Hotellet serverer morgenmad hver morgen (mod betaling), og du har også en lille butik tilgængelig.