Nye hoteller i Italien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Italien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen. Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor vi informerer om nye ferieboliger - ofte med nyhedsrabatter!

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Italien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
  9,2
  Fabelagtigt
  1447 anmeldelser
  Med et ophold ved Palazzo Paruta & Wellness Apartments befinder du dig i hjertet af Venedig, kun 10 minutters gang fra Rialtobroen og Markuspladsen. Dette hotel med 4 stjerner ligger 0,3 km fra Markuskirken og 5 km fra Venedig Havn.
 • Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
  9,2
  Fabelagtigt
  609 anmeldelser
  Med et ophold ved Corte Barozzi Venice Suites har du en base i centrum af Venedig, kun få skridt fra Grand Canal og 3 minutters gang fra Markuspladsen. Denne lejlighed ligger 0,9 km fra Rialtobroen og 0,5 km fra Markuskirken.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Castellammare del Golfo
  9,1
  Fabelagtigt
  355 anmeldelser
  Marina di Petrolo Hotel & Spa, beliggende i den historiske bymidte i Castellammare del Golfo på Sicilien, tilbyder både værelser og lejligheder, hvor flere har udsigt over havet. Med adgang til en pool og kort afstand til stranden, kan du nyde ... forfriskende dukkerter på varme sommerdage. Læs mere
 • Italien, Toscana, San Miniato
  9,7
  Fabelagtigt
  132 anmeldelser
  Relais Sassa Al Sole er et romantisk sted, hvor du kan tilbringe en ferie i de toscanske bakker med din bedre halvdel. Her findes en pool, spa-afdeling og restaurant. Hotellet er perfekt til bryllup eller bryllupsrejse.
 • Italien, Toscana, Vinci
  9,4
  Fabelagtigt
  331 anmeldelser
  Cantagrillo Boutique Resort ligger på et højdedrag, omgivet af et smukt landskab med vinmarker. Hotellet byder dig velkommen til et feriested, hvor du får en fin kombination af luksus og rustikke oplevelser. Hotellet serverer en lækker, hjemmelavet ... morgenmad. Læs mere
 • Italien, Umbrien, Moiano di Citta della Pieve
  9,4
  Fabelagtigt
  49 anmeldelser
  Agriturismo Malagronda er en bondegård, som ligger i Umbrien. Her kan du opleve en landlig del af Italien, hvor du bor i kontakt med naturen. På gården er der en pool, hvor du kan tage forfriskende dyp i varmen.