Nye hoteller i Italien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Italien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen. Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor vi informerer om nye ferieboliger - ofte med nyhedsrabatter!

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Italien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Italien, Syditalien, Sardinien, Costa Rei
  Villa Gea 8 er en villa på cirka 300 kvadratmeter med plads til op til otte personer, beliggende i Costa Rei på den sydlige del af Sardinien. Blot et par skridt fra villaen ligger havet og stranden, og i din private have er der en lille jacuzzi, ... hvor du kan tage et dyp. Det tager cirka en time at køre ind til den større by Cagliari. Læs mere
 • Italien, Norditalien, Piemonte, San Damiano d'Asti
  9,4
  Fabelagtigt
  41 anmeldelser
  Ferielejligheder beliggende på et agriturismo med egen vinproduktion. Her bor du med adgang til en fælles pool i haven. I køkkenet kan du tilberede din egen mad. Det tager bare 5 minutter at køre til Canale.
 • Italien, Syditalien, Sardinien, Valledoria
  8,7
  Meget godt
  358 anmeldelser
  GH Santina Resort tilbyder rolige omgivelser til en skøn ferie sammen med din familie eller dine venner. Her bor du på et hotel med solterrasse, pool, spa og morgenmadsrestaurant, hvor du kan starte dagen på den bedste vis.
 • Italien, Syditalien, Sardinien, Olbia
  Su Entu Sardinian Country Club ligger lige udenfor Olbia på det østlige Sardinien, og tilbyder et skønt tilflugtssted for hele familien. Her finder du en pool og restaurant, og i nærheden finder du desuden flere spændende udflugtsmål.
 • Italien, Norditalien, Friuli, Buttrio
  Le Fucine Hotel ligger syd for Udine i det nordøstlige Italien. Her bydes du velkommen til et nyere hotel i smuk arkitektur, hvor der er taget hånd om detaljerne, for at du kan nyde en ferie i gæstfrihed og velvære.
 • Italien, Syditalien, Sardinien, Baja Sardinia
  9,1
  Fabelagtigt
  116 anmeldelser
  Det indbydende hotel 7Pines Resort Sardinia ligger ved havet på det nordøstlige Sardinien, og tilbyder luksuriøse omgivelser til en skøn ferie i solen. Hotellet har flere forskellige restauranter, pools, spa og motionsrum.