Nye hoteller i Italien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Italien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen. Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor vi informerer om nye ferieboliger - ofte med nyhedsrabatter!

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Italien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Italien, Syditalien, Apulien, Bari
  Hyggelige og centralt beliggende ferielejligheder i Bari med adgang til en stor tagterrasse med udsigt over byen. Herfra kan du gå til flere seværdigheder og restauranter. Du har også mulighed for at låne cykler.
 • Italien, Colognola Ai Colli
  En indbydende villa omgivet af en frodig park øst for Verona. Her kan du slappe af ved den fælles pool og nyde et glas vin fra baren. Der er mulighed for at booke lejlighed med eget køkken.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Piazza Armerina
  Et mindre B&B med blot fire værelser og en frodig have, hvor du kan nyde dagens første måltid. Her bor du i nærheden af flere lokale seværdigheder og kan spadsere til restauranter og barer. Værelserne er hyggeligt indrettet i en stil, der kombinerer ... det moderne med det rustikke. Læs mere
 • Italien, Toscana, Firenze
  Moderne lejligheder med adgang til en fælles tagterrasse med pool og udsigt over Firenzes bytage. Her har du også mulighed for at gå i wellness og bestille morgenmad hver dag.
 • Italien, Umbrien, Orvieto
  Altarocca Wine Resort ligger i smukke Umbrien, og byder dig velkommen til et luksuriøst miljø og hyggelige omgivelser. Her kan bade i poolen, besøge spaen og tage på udflugter i området. Hotellet er et voksenhotel (+14 år) og byder på en gourmetrestaurant ... og bar. Læs mere
 • Italien, Lazio, Rom
  Et centralt beliggende hotel i Rom, blot et stenkast fra Vatikanet og det tilhørende museum. Herfra kan du også nemt gå ind til det historiske centrum og Trastevere-bydelen. Hotellet har en charmerende gårdhave, samt morgenmad hver dag.