Nye hoteller i Italien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Italien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen. Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor vi informerer om nye ferieboliger - ofte med nyhedsrabatter!

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Italien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Italien, Syditalien, Calabrien, Roccella Ionica
  Parco dei Principi Hotel Resort er beliggende i grønne omgivelser, få kilometer fra den lille kystby Roccella Ionica i det sydøstlige Calabrien. Privat strand og pool område samt have. Restaurant med lokale retter og specialiteter.
 • Italien, Lazio, Rom
  Blot 100 meter fra Piazza Navona finder du Navona Residenza de Charme - et lille hotel med en ideel beliggenhed i hjertet af Rom. Tæt på butikker, restauranter og flere seværdigheder. Tagterrasse hvor du kan nyde udsigten.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Noto
  Et luksuriøst resort i det sicilianske landskab, tæt på seværdigheder og havet. Et stort spaområde til at koble helt af i og store, gastronomiske oplevelser i restauranterne.
 • Italien, Lazio, Rom
  Midt i hjertet af det historiske Rom finder du The Liberty Boutique Hotel i en smuk gammel bygning. Her bor du i gåafstand til seværdigheder, restauranter og butikker samt offentlig tranport. Værelser med moderne faciliteter.
 • Italien, Norditalien, Lombardiet, Gardone Riviera
  Et smukt beliggende hotel i Gardone Riviera med udsigt over Gardasøen. Nyd de romantiske omgivelser, slap af ved poolen og gå på opdagelse i den smukke natur i omegnen. På hotellet er der SPA, motionsrum og en restaurant, som serverer italienske ... klassikere. Læs mere
 • Italien, Lazio, Rom
  Bo centralt i Rom i gåafstand til seværdigheder: 5 minutter til Piazza di Spagna og Den spanske trappe,10 minutter til Trevi-fontænen og metrostationen Spagna samt 2 minutter til butikker og restauranter og Via Condotti.