Nye hoteller i Italien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Italien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen. Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor vi informerer om nye ferieboliger - ofte med nyhedsrabatter!

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Italien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Italien, Syditalien, Apulien, Vignacastrisi
  9,7
  Fabelagtigt
  166 anmeldelser
  Hotellet som i dag rummer både værelser og lejligheder, ligger i en bygning med en lang historie. Her findes flere hyggelige hjørner, hvor du kan slappe af, og hotellet har swimmingpool, morgenmadslokale og wellness-område.
 • Italien, Syditalien, Campania, Sorrento
  9,1
  Fabelagtigt
  239 anmeldelser
  Overnatter du ved Best Western Hotel La Solara, som ligger i et område med direkte forbindelse til konferencecentret i Sorrento, er du kun 15 minutters kørsel fra Sorrento Strand og Piazza Tasso. Dette hotel med 4 stjerner ligger 5,6 km fra ... Corso Italia og 29,2 km fra Pompeji Arkæologisk Park. Læs mere
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  8,9
  Meget godt
  947 anmeldelser
  Grand Hotel Piazza Borsa ligger i hjertet af Palermo, et stenkast fra både Via Roma og Via Vittorio Emanuele. Dette hotel med 4 stjerner ligger 4,6 km fra Palermo Havn og 10,8 km fra Mondello Strand.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  8,7
  Meget godt
  661 anmeldelser
  Best Western Ai Cavalieri Hotel ligger i Palermo, kun en kort gåtur fra den gamle bymidte med alle dens smukke bygninger, seværdigheder og restauranter. Morgenmad er tilgængelig på hotellet.
 • Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
  9,2
  Fabelagtigt
  1311 anmeldelser
  Venezia Palazzo Barocci har en unik beliggenhed med udsigt over Canal Grande, og fremstår som en perle blandt byens gader, kanaler og gyder. Hotellet tilbyder værelser og suiter og serverer morgenmad hver morgen.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Palermo
  9,6
  Fabelagtigt
  322 anmeldelser
  Palazzo Natoli Exclusive Rooms er et elegant boutiquehotel i det historiske centrum af Palermo. Her bydes du velkommen til smukt møblerede værelser og lejligheder, hvor du kan nyde et behageligt ophold i den sicilianske kulturby.