Nye hoteller i Italien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Italien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen. Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor vi informerer om nye ferieboliger - ofte med nyhedsrabatter!

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Italien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Italien, Lazio, Rom
  Bo i det gamle Monti-kvarter i Rom, centralt beliggende i byens historiske centrum, tæt på shopping og historiske steder som Colosseum og Piazza Venezia
 • Italien, Apulien, Racale
  Disse ekstraordinære huse i typisk Apulien-stil byder på et vidunderligt ophold gennemsyret af ægte lokal ånd. Ud over udflugter kan du slappe af ved poolkanten.
 • Italien, Veneto, Garda
  Moderne lejligheder lige uden for byen Garda. Ud over komfortabel indkvartering med balkon eller terrasse er der en swimmingpool på stedet.
 • Italien, Emilia-Romagna, Quattro Castella
  Vidunderlig og smagfuldt renoveret vingård i smukke omgivelser. Her er der pool og restaurant, og der produceres både vin og balsamico.
 • Italien, Lombardiet, Como
  Bed & Breakfast La Villa & spa ligger i udkanten af Como, i gåafstand fra byens centrum. Nyd en hyggelig have med pool, udsigt over bjergene og en vidunderlig SPA.
 • Italien, Campania, Minori
  Oplev den smukke Amalfiekysten i et familiært B&B i Minori med udsigt over havet. Her bor du omgivet af citron- og olivenlunde og har adgang til pool.