Nye hoteller i Italien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Italien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen. Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor vi informerer om nye ferieboliger - ofte med nyhedsrabatter!

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Italien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Italien, Norditalien, Veneto, Venedig
  8,6
  Meget godt
  594 anmeldelser
  Hotel New Reiter ligger på øen Lido i Venedig i nærheden af stranden og ca. 10 minutters sejltur fra byens centrale dele. Herfra kan du nyde solen og tage på spændende udflugter. Hotellet har en legeplads, bar og restaurant.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Castellammare del Golfo
  9,3
  Fabelagtigt
  244 anmeldelser
  Marina di Petrolo Hotel & Spa, beliggende i den historiske bymidte i Castellammare del Golfo på Sicilien, tilbyder både værelser og lejligheder, hvor flere har udsigt over havet. Med adgang til en pool og kort afstand til stranden, kan du nyde ... forfriskende dukkerter på varme sommerdage. Læs mere
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Serralunga di Crea
  9,0
  Fabelagtigt
  35 anmeldelser
  Tenuta Tenaglia byder på skønne omgivelser i Piemonte. Her bor du på en vingård med egen produktion. Man tilbyder lejligheder med selvforplejning, og i haven er der desuden en pool, hvor du kan tage forfriskende dyp i solen.
 • Italien, Syditalien, Sicilien, Castellammare del Golfo
  9,2
  Fabelagtigt
  162 anmeldelser
  La Piazzetta Hotel byder dig velkommen til et komfortabelt hotel med en familiær atmosfære, der indbyder til afslapning og velvære. Her findes desuden en restaurant, som serverer morgenmad.
 • Italien, Norditalien, Emilia-Romagna, Bologna
  8,7
  Meget godt
  2154 anmeldelser
  Vil du på ferie til Bologna, men bo lidt væk fra byens travlhed, og vil du have adgang til have, pool og jacuzzi? Så skal du vælge Relais Bellaria Hotel & Congressi, ca. 6 km fra centrum, og som også byder på bar og restaurant.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Gabiano
  9,1
  Fabelagtigt
  344 anmeldelser
  Bo i majestætiske omgivelser ved slottet Castello Di Gabiano i Piemonte. Her tilbyder man ferielejligheder i slottets have, og du har desuden adgang til en pool. I nærheden er der masser af udflugtsmål og hyggelige restauranter, du kan køre til.