Nye hoteller i Italien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Italien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen. Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor vi informerer om nye ferieboliger - ofte med nyhedsrabatter!

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Italien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Italien, Lazio, Rom
  Albergo Abruzzi er beliggende i hjertet af Rom, med flot udsigt direkte til Pantheon. Bo i gåafstand til de store seværdigheder og nyd morgenmad på fortovscaféen. Værelserne har aircondition, minibar og gratis Wi-Fi.
 • Italien, Norditalien, Lombardiet, Menaggio
  Oplev Comosøen og bo i smukt indrettede lejligheder i Menaggio. Tæt på vandet, restauranter og butikker - og masser af udflugtsmuligheder i nærheden.
 • Italien, Lazio, Rom
  Bo centralt i Rom tæt på seværdigheder, 150 meter fra Piazza Navona. Damaso Hotel byder på bar og tagterrasse, mange forskellige typer værelser med minibar og udsigt over byen. Gratis Wi-Fi og døgnåben reception.
 • Italien, Toscana, Montecatini Terme
  Velbeliggende 4-stjernet hotel, som har været drevet af samme familie i generationer. Restaurant og pool er faciliteter, der gør dit besøg ekstra komfortabelt.
 • Italien, Norditalien, Friuli, Duino-Aurisina
  Skønt og luksuriøst resort med gode faciliteter som SPA, bar, restaurant og pool samt en vidunderlig beliggenhed ud til vandet og havnen.
 • Italien, Syditalien, Apulien, Racale
  Disse ekstraordinære huse i typisk Apulien-stil byder på et vidunderligt ophold gennemsyret af ægte lokal ånd. Ud over udflugter kan du slappe af ved poolkanten.