Nye hoteller i Italien

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder. I denne liste har vi samlet et udvalg af nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder i hele Italien, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen. Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet, hvor vi informerer om nye ferieboliger - ofte med nyhedsrabatter!

Ved du allerede nu, hvor ferien går hen i Italien, så se nyhederne på nogle af de mest populære rejsemål.

 • Italien, Piemonte, Neive
  Hyggeligt, romantisk og i smukke omgivelser. Langhe Country House er en Bed & Breakfast med blot fem værelser, som indbyder til et skønt og afslappende ferieophold.
 • Italien, Apulien, Gallipoli
  Et hotel med højere standard til dem, der ønsker at bo i hjertet af Gallipolis historiske del med nærhed til stranden og marinaen. Wellness og restaurant ud over et elegant miljø er nogle af de ting, du kan nyde.
 • Italien, Lombardiet, Como
  Bed & Breakfast La Villa & spa ligger i udkanten af Como, i gåafstand fra byens centrum. Nyd en hyggelig have med pool, udsigt over bjergene og en vidunderlig SPA.
 • Italien, Veneto, Garda
  Moderne lejligheder lige uden for byen Garda. Ud over komfortabel indkvartering med balkon eller terrasse er der en swimmingpool på stedet.
 • Gæstebedømmelser 9,6
  Italien, Toscana, Bibbona
  Eksklusive og elegante ferielejligheder med køkken og fælles pool i haven. Tæt på havet og strandene i Toscana samt interessante seværdigheder og byer.
 • Italien, Toscana, Arezzo
  Bo i en smukt dekoreret villa i Toscana med plads til 12 personer. Stort køkken, have med pool, panoramaudsigt og tæt på spændende byer og vinmarker.