Pakkerejser til Italien

Med Escapeaway kan du booke fleksible pakkerejser til Italien, hvor alt er inkluderet og arrangeret for dig i én samlet pakke hjemmefra. Flyrejsen frem og tilbage, overnatninger og endda billeje - hvis du ønsker dette. Pakkerejser er en nem og bekvem måde at komme til Italien på for alle, der helst vil bruge tiden på oplevelser og afslapning. Samtidig er du sikret af den danske Rejsegaranti, fordi du bestiller alle dele af din rejse i en samlet pakke.

Italien er vores andet hjem, og vi har derfor et meget stort udvalg af pakkerejser til Italien. Vi lægger vægt på hyggelige hoteller og ferieboliger, der skal ligge i smukke og unikke omgivelser, og med et mindre antal værelser. Samtidig benytter vi rutefly, hvilket giver dig mulighed for at flyve på skæve dage og med valgfri rejselængde, så bare fordi det er nemt og hurtigt med pakkerejser, behøver du ikke gå på kompromis med  hverken valgmuligheder eller fleksibilitet som på en gammeldags charterferie. Vores pakker er altid nøje sammensatte, så du altid kan stole på kvaliteten.

Når du kommer til Italien, kommer du til et af danskernes absolutte favoritlande, især når vi snakker om sommerferie. Her er brede strande, høje bjerge, rullende bakker, store søer, flotte storbyer og verdensattraktioner på stribe. Og ja, så kan vi da også lige nævne pizza, pasta, gelato og vino, hvis geografien ikke er nok. Samtidig er det rigtig nemt at komme til Italien, og vejret er som regel mere end en tand bedre end i Danmark.

Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Italien?

Vi har bygget en søgemaskine, som giver dig det bedste af alle verdener. Vi søger den bedste pris på flybilletter, og vi finder den bedste pris på hotellerne. Indtast blot dine oplysninger og se, hvad der kommer frem. Er du fokuseret på at din rejse skal være billig, så brug vores lavpriskalender til at finde din rejse. Når du booker din pakkerejse til Italien, kan du vælge mellem afgang fra København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg - herefter kan du vælge mellem en række ankomstlufthavne i nærheden af din destination, og om du kun vil se direkte fly.

Der findes masser af flyvninger fra Danmark til Italien, bl.a. med direkte lavprisfly til Rom, Pisa og Milano/Bergamo. Sidstnævnte giver adgang til bl.a. de store søer (Gardasøen, Comosøen, Lago Maggiore osv), og Venedig med en kort togtur. De fleste områder af Italien kan nås fra de danske lufthavne med blot en enkelt mellemlanding, og det er altid nemt at leje en bil og køre videre en time eller to til en agriturismo i bjergene eller det der lækre strandhotel ved Rivieraen. Lejer du din bil sammen med fly og hotel hos Escapeaway er det hele sikret som en samlet pakkerejse.

>> Find priser og læs om alle rejser til Italien
>> Læs mere om pakkerejser her

Kort over Italien

Populære hoteller i Italien

Italien, Syditalien, Sicilien, Ragusa
9,5
Fabelagtigt
484 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 103 km
  • Afstand til centrum: ca. 0 m
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Toscana, Cantagallo
  • Nærmeste lufthavn: 34 km
  • Afstand til centrum: ca. 4 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
Italien, Syditalien, Sicilien, Taormina
9,9
Fabelagtigt
145 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 68 km
  • Nærmeste strand: ca. 1.8 km
  • Internetadgang/Wi-Fi