Afbudsrejser og restpladser til Piemonte

Drømmer du om en billig rejse, der forener stor gastronomi, betagende natur, storbyfølelse og smalle, brostensbelagte gader, så bør Piemonte være dit næste rejsemål! Ønsker du en fleksibel rejsepakke, kan du bestille restpladser og last minute rejser til Piemonte med både fly, hotel og rejsegaranti hos Escapeaway.

I den vestlige del af Norditalien finder vi den storslåede region Piemonte, som har så meget at byde på. Et alsidigt og billedskønt alpelandskab bestående af bjerge, søer, skove og store, åbne marker. Torino er Piemontes metropol, og målt på indbyggere er byen Italiens 4. største efter Rom, Milano og Napoli. 

Det bjergede og bakkede landskab har lagt navn til regionen, hvis navn betyder ”Landet ved bjergets fod”. Mod vest ligger Frankrig, og mod øst den smukke region Lombardiet, der huser skønne steder som Milano og Comosøen. Vælger du en afbudsrejse til Piemonte, er der rig mulighed for at tage kæresten eller familien med på en dagstur til et af disse smukke steder.

Sådan booker du en afbudsrejse til Piemonte

Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og vi finder hurtigt de bedste priser på restpladser og afbudsrejser til Piemonte . Du kan vælge mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger så efter de billigste flybilletter fra alle flyselskaber - også lavpris - og kombinerer dem med vores håndplukkede hoteller i Piemonte med gode anmeldelser. Du får din afbudsrejse som en pakkerejse, der er sikret af rejsegaranti. Du kan endda tilføje billeje eller transfer til din bestilling, så alt er på plads hjemmefra.

>> Læs meget mere om ferie i Piemonte her

Kort over Piemonte

Populære hoteller i Piemonte

Italien, Norditalien, Piemonte, Stresa
9,2
Fabelagtigt
2189 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 50 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Norditalien, Piemonte, Torino
8,9
Meget godt
4875 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 20 km
  • Internetadgang/Wi-Fi
  • Restaurant
Italien, Norditalien, Piemonte, Moncalieri
8,9
Meget godt
499 anmeldelser
  • Nærmeste lufthavn: 49 km
  • Pool (evt. sæsonåben)
  • Internetadgang/Wi-Fi

Verdens bedste råvarer

Er du til stor gastronomi og smagfulde råvarer, så kommer du simpelthen ikke uden om Piemonte som feriedestination. Her kan du nemlig smage dig igennem nogle af verdens bedste og lækreste fødevarer, og er du virkelig interesseret i fremstillingen, så overvej ophold på et agriturismo i Piemonte.

Måske burde Piemonte have haft tilnavnet ”vinens land”. I hvert fald dyrkes nogle af de bedste vine her. I byen Asti, ca. 60 kilometer fra Torino, udspringer den perlende drik af samme navn, som har udgjort aperitiffen til mange festlige sammenkomster gennem tiden.

I Alba i det sydlige Piemonte dyrkes de kendte og kraftige Barolo- og Barberesco-vine, og du må absolut ikke snyde dig selv for en tur til en af de mange vingårde.

Byen er også kendt som trøflens hovedland – hver oktober afholdes trøffelfestivalen, som er velbesøgt af madelskere fra hele verden.

Flyv til Piemonte med Escapeaway

Fordelen ved last minute rejser er, at det også ofte er meget billige rejser. Med Escapeaway kan du finde flybilletter til Piemonte fra Aalborg, Aarhus, København, Billund og Hamburg.

Piemonte har én lufthavn, nemlig Caselle Airport ved Torino. Herfra er der gode forbindelser til den nordlige del af regionen. Ønsker du at finde et hotel eller en ferielejlighed mod vest, så kan du flyve til lufthavnen i Nice i Frankrig, og vil du besøge den sydlige del, kan du vælge at flyve til Genova i Ligurien i stedet.

Last minute rejser til Piemonte

Vælger du en tilbudsrejse til Piemonte, kan du opleve historie og kultur på Det Ægyptiske Museum eller Area Archeologica de Libarna, se smuk arkitektur ved Palazzo Reale eller Mole Antonelliana, slentre gennem Parco del Valentino, smage skøn vin på La Bollina eller lade dig opsluge af autentisk stemning og god gastronomi på de anmelderroste restauranter, La Taverna Degli Orsi eller Mac Miche.

Brug søgemaskinen til at finde din billige afbudsrejse til Piemonte med fly, hotel, rejsegaranti og endda en lejebil, hvis du ønsker det. Piemonte er sansernes region og den perfekte oase for livsnydere, rejseentusiaster og levefolk.

>> Læs også om ferielejligheder i Piemonte her