Rejser til Alessandria

Alessandria i det sydøstlige Piemonte ligger omgivet af skøn natur og en mangfoldighed af landskaber, der indbyder til en ferie fyldt med spændende oplevelser. Book en billig rejse til Alessandria med Escapeaway i dag!

Det flade landskab umiddelbart omkring Alessandria afløses hurtigt af Piemontes karakteristiske bløde bakker, der mange steder er dækket af frodige vinmarker. Du skal heller ikke ret langt fra byen for at besøge naturreservater, hvor dyre- og plantelivet er umådelig rigt. Samtidigt befinder du dig i en region, som byder på nogle af Italiens mest interessante kulturelle seværdigheder. 

Alessandria, der ligger ved sammenløbet mellem floderne Bormida og Tanaro omkring 90 kilometer sydøst for Torino, er hovedstad i provinsen af samme navn. Selve byen er et skønt miks af smalle, labyrintiske gader og lange lige veje, der mødes i smukke pladser. Her summer det af liv med fortovscaféer og et rigt forretningsliv. Alessandria er kendt for fremstillingen af hatte, især de berømte Borsalino-hatte. 

Når man rejser til Alessandria, der har omkring 93.000 indbyggere, befinder man sig stort set lige langt fra de tre storbyer Milano, Genova og Torino, som alle er oplagte udflugtsmål. Den centrale placering mellem disse byer betyder, at Alessandria er et af de vigtigste knudepunkter for togtrafikken i regionen. Det er da også oplagt at bruge Alessandria som et udgangspunkt for at udforske ikke bare disse storbyer, men også resten af Piemonte-regionen.

Du må dog heller ikke gå glip af byens egne seværdigheder, der blandt andet omfatter flere interessante museer, som for eksempel Museo del Capello Borsalino og den smukke kirke Cattedrale di San Pietro. For historisk interesserede kan det også varmt anbefales at lægge vejen forbi Cittadella di Alessandria, der ligger i byens nordlige udkant på den modsatte bred af Tanaro-floden. Dette forsvarsværk fra det 18. århundrede huser i dag et militærmuseum.

Velkommen til Piemonte med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Alessandria og andre rejsemål i området hvor du bor på håndplukkede hoteller i din ferie. Er du på udkig efter en villa eller en feriebolig finder du også dette i vores program. Book din rejse til Alessandria som en samlet pakke med fly og hotel, eller kun hotelophold, hvis du selv vil arrangere din rejse til Italien.

>> Læs også om rejser til Cuneo
>> Læs også om Agriturismo i Piemonte

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Alessandria