Rejser til Armeno

Med sin fantastiske beliggenhed mellem de to skønne søer, Ortasøen og Maggioresøen, og sin rolige og charmerende atmosfære er Armeno et oplagt rejsemål, hvis du er på udkig efter natur, afslapning og god mad i det norditalienske. Book din rejse til Armeno med Escapeaway i dag!

Er du på udkig efter et roligt og afslappende rejsemål tæt på de skønne og mindre overrendte norditalienske søer, såsom Maggioresøen og Ortasøen, samtidig med, at du har ideelle betingelser for at opleve Piemontes lækre gastronomi, skønne natur og milde klima, så er Armeno lige noget for dig.

Velkommen til Italien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til Armeno og andre rejsemål i Norditalien hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse. Vælg først om du vil rejse til Armeno fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vores smarte søgemaskine de bedste priser på flybilletter for dig. Vælg derefter et hotel i Armeno med gode anmeldelser som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje til din booking for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

Find fred og ro

Armeno er en lille rolig by med omkring 2300 indbyggere, beliggende i et naturskønt smørhul mellem Maggioresøen og Ortasøen i provinsen Novara i den nordlige region Piemonte. Byen har ganske få turister eller slet ingen, hvilket sikrer en ferie i fred og ro, samtidig med, at du har alle de store seværdigheder i Norditalien inden for rækkevidde.

Midt på byens torveplads finder du både bank, købmand, apotek og en smuk 1200-tals kirke med freskomalerier, samt et par gode spisesteder. Hvis det ikke er nok, er der ikke langt til en lang række gode restauranter i nabobyerne, hvor du kan fordybe dig i Piemontes berømte, gode madretter og vine.

Seværdigheder og oplevelser

Med sin beskedne størrelse er det begrænset, hvad der er at se i selve byen, ud over dens smukke kirke, men det er heller ikke derfor, at folk rejser til Armeno. Området lægger i høj grad op til store naturoplevelser, hvad enten det er vandring, trekking, cykling eller sejlads.

Besøg for eksempel Mottarone-bjerget, som blot ligger ca. 14 kilometer væk og nyd panoramaudsigten over de 7 omkringliggende søer eller besøg nogle af Norditaliens smukkeste søer, såsom Ortasøen, der kun ligger få kilometer væk og som ikke blot byder på noget af Europas reneste vand, men også maleriske middelalderbyer som Orta San Giulio, eller Maggioresøen, tæt på grænsen til Schweiz.

Hvis du interesserer dig for golf, rejser du heller ikke forgæves til Armeno, da der også er flere golfanlæg i området, f.eks. Golf Club Des iles Borromées, der har en smuk udsigt over Maggioresøen.

Udflugtsmuligheder

Hvis du trænger til noget storby-liv, er der kun en halvanden times kørsel til Norditaliens største by, og Italiens næststørste by, Milano, i sydøstlig retning, et par timers kørsel til regionshovedstaden Torino i sydvestlig retning; mens smukke Bergamo i østlig retning heller ikke ligger mere end et par timers kørsel fra byen i en lejebil.

Du kan også overveje at tage på en dagsudflugt til Schweiz, som kun ligger omkring 50 kilometer nord for byen, eller at besøge den berømte Aosta-dal, der kun ligger et par timers kørsel i vestlig retning. Hvis du får lyst til at opleve Italiens største og mest berømte sø, Gardasøen, er dette også muligt på en dagsudflugt, men dette vil kræve en lidt længere køretid end de andre udflugtsmål, da den ligger omkring tre timers kørsel i østlig retning.

>> Læs også om rejser til Pettenasco
>> Læs om kør selv-ferie til Italien

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Armeno