Rejser til Asti 

Der er få byer som Asti, der forbindes så meget med vin. De søde bobler er dog kun én af grundene til at besøge den vidunderlige by, som også byder på kulturelle og gastronomiske oplevelser i særklasse. Book din rejse til Asti med Escapeaway i dag!

Centralt i regionen Piemonte, kun 88 km fra Torino og den tilhørende lufthavn, ligger den middelalderlige by Asti og venter på dig. Fordelen ved byens geografiske placering er, at man nemt kan komme rundt til områdets mange attraktioner. Torino ligger mod nordvest, Alessandria ligger mod øst, og det imponerende vinområde Langhe, Roero og Monferrato ligger mod syd. Husk, at Piemonte bedst opleves med bil, så lej en bil i lufthavnen, hvis du ikke kører hertil i din egen bil. 

En middelalderby 

Asti er en lille og stille by med et indbydende og ikke mindst interessant centrum. Her kan du gå på opdagelse blandt kirker og torve, gå ind på en vinbar og få et forfriskende glas Asti spumante og nyde atmosfæren. Vinen, der har fået sit navn fra byen, produceres på den lokale drue, Moscato. Vinen er forholdsvis sød og nydes bedst som en aperitif eller til noget sødt.

Oplev Palio i september 

På byens største torv, Piazza del Campo del Palio, er det nemt at finde en parkeringsplads, hvis du kommer i bil. Herfra er der ikke langt til gågaden Corso Vittorio Alfieri, hvor du finder flere butikker og restauranter. På en af byens andre pladser, nemlig Piazza Alfieri, arrangeres der hvert år, mere specifikt den tredje søndag i september, et hestevæddeløb. Løbet stammer helt tilbage fra middelalderen, og du vil her opleve en helt unik og fantastisk atmosfære, hvor folk er klædt ud i middelalderligt tøj. September også en god måned at rejse til Asti og Piemonte, fordi der arrangeres flere byfester, samtidig med at den årlige vinhøst begynder i området. 

Vindistriktet Langhe, Roero og Monferrato

Når du er i regionen Piemonte og Asti, må du ikke gå glip af et besøg i et af Europas mest imponerende vindistrikter. Området med utallige vinmarker og storslået natur er opdelt i distrikterne Langhe, Roero og Monferrato. Den mest kendte vinby i regionen er Barolo, hvor vinen af samme navn bliver produceret. Udover Barolo kan du også besøge spændende vinbyer som La Morra og den gastronomiske by, Alba.  

Hos Escapeaway elsker vi rejser, der har fokus på gastronomi og vin, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du har brug for råd eller hjælp i forbindelse med planlægning eller booking af din rejse til Piemonte.  Benyt søgemaskinen her på siden og vælg først om du vil rejse til Asti fra lufthavnen i København, Billund, Aarhus, Aalborg eller Hamburg - så finder vores smarte søgemaskine de bedste priser på flybilletter til fx. Torino Caselle lufthavn (87km) eller Genova lufthavn for dig.

Vælg derefter et hotel i Asti med gode anmeldelser som passer dig, og vi sammensætter en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til en pris du ikke finder bedre andre steder. Tilføj billeje til din booking for ultimativ frihed og fleksibilitet på rejsen.

>> Læs også om rejser til Langhe vindistriktet
>> Lej en ferievilla i Piemonte med Escapeaway

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Asti