Rejser til Barolo 

Besøg Barolo i Piemonte på din næste gastronomiske tur til Italien. Her kommer dine smagsløg til at juble over raffinerede vine, trøfler og andre delikatesser, mens øjnene nyder den smukke udsigt. Book din rejse til Barolo med Escapeaway i dag!

Vinområdet Barolo, der er en af Italiens og måske Europas mest klassiske vinområder, ligger blandt vinmarker i vindistriktet Langhe i regionen Piemonte. Der er ingen tvivl om, at dette er destinationen for dig, som sætter stor pris på udsøgt mad og vin på din ferie. Dertil gerne i kombination med oplevelser i naturen og charmerende middelalderbyer med genuin italiensk stemning. 

En lille by med store vine

Ja, Barolo som by er ikke specielt stor, men byder alligevel på et hyggeligt småt centrum. Små gader og gyder med vinbarer, caféer, restauranter og nogle butikker gør det til en fremragende udflugt til frokost eller middag. Den hovedsagelige grund til, at folk rejser til Barolo fra nær og fjern, er vinen der går under samme navn. Forskellige vinproducenter ligger hele vejen rundt om byen, og det er nemt at komme ind på de fleste marker til en smagsprøve. Der skiltes som oftest fra vejen. 

Hvor skal jeg bo? 

Der er ikke mange hoteller i Barolo, og min anbefaling vil være at du bor på et dejligt landsted, på en vingård på landet eller et andet sted i vinområdet. Hvis du vælger at bo på en vingård i Piemonte er det ofte muligt at få en vinsmagnings af gårdens vine. En fordel ved Piemonte og dens vinområder er, at du er tæt på alt. Der er kun et par kilometer til andre spændene byer som Alba, La Morra og Canelli. Den største oplevelse er derfor at køre fra by til by og nyde det enestående landskab der breder sig. 

Vi på Escapeaway har besøgt mange af vores hoteller og andre indkvarteringer rundt i Barolo og vi er eksperter i vinture i Italien. Tøv derfor ikke med at ringe til os hvis du har spørgsmål inden du bestiller din rejse. Med Escapeaway kan du naturligvis også selv bruge den smarte søgemaskine til at booke en nem og sikker rejse til Barolo.

Vælg mellem afrejse fra lufthavnene i København, Billund, Aalborg, Aarhus eller Hamburg, enten direkte eller med en mellemlanding undervejs. Vi finder billige flybilletter til fx. Torino eller Genova med rutefly og sætter dem sammen med udvalgte hoteller i Piemonte, og med mulighed for at supplere med en lejebil - alt samlet i én pakkerejse, som er sikret af rejsegaranti.

>> Læs også om rejser til Chianti vindistriktet
>> Læs om ophold på Agriturismo i Piemonte

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Barolo