Relais Villa del Borgo

Vores vurdering

96 anmeldelser
9,6 Gæstebedømmelser
Beskrivelse

Et hotel med charme og karakter

Kort og afstande

Værelserne på Relais Villa del Borgo er indrettet i samme stil, selv om der ikke er to værelser, der er helt ens. Dette glæder mig altid, for det giver et sted lidt mere personlighed, når det hele ikke er det samme fra det ene værelse til det andet. Ejerne har forsøgt at bevare den oprindelige stil - altså det rustikke og elegante, kombineret med en smule fra den moderne verden. Detaljerne er gennemtænkte, så der er en rød tråd og harmoni, uanset hvilket værelse, der skal blive dit.

Dobbeltværelse (San Leonardo) er et komfortabelt værelse med dobbeltseng til 2 personer. Hertil et badeværelse med en relativ stor bruseniche. Du har din egen balkon med en fin udsigt. 

Juniorsuite (Corte) er et fint værelse med dobbeltseng til 2 personer og med mulighed for en ekstra opredning. Badeværelse m. en relativ stor brusekabine og fra værelset har du udsigt mod poolen og haven.

Juniorsuite (San Rocco) er et værelse til 2 personer med dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. I badeværelset er der en relativ stor brusekabine, og fra din balkon har du en panoramisk udsigt.

Juniorsuite (Sternia) er et rummeligt og lyst værelse til 2 personer med dobbeltseng og mulighed for en ekstra opredning. Her er et lille opholdsrum med stenvægge fra 1600-tallet og spiseplads. Badeværelset er på ca. 18 m2 med bruseniche og badekar.

Juniorsuite (Villanouva) er et rummeligt værelse til 2 personer med en stor dobbeltseng og med mulighed for en ekstra opredning. Fra balkonen har du panoramaudsigt over dalen, haven og poolen. I badeværelset har du bruseniche. 

Suite (Castello) er et større værelse på ca. 70 m2, og som ligger på øverste sal i villaen. Her har du to terrasser, og værelseet er indrettet smagfuldt med opholdsrum og spiseplads - væggene er i sten og stammer fra 1600-tallet. Ud over den store dobbeltseng er der mulighed for op til to ekstra opredninger. Badeværelsets bruseniche er "king size" og har et badekar med udsigt over vinmarkerne.

Hele villaen - wow, tænk at dette også er muligt: ) Hvis I rejser mange sammen - enten flere vennepar eller familie, så kan I leje hele gården. Dermed har I adgang til privat pool, morgenmad samt rengøring hver dag, da dette indgår i prisen.
Hvis I har noget specielt at fejre, så kan I gøre det på hotellets terrasse eller i loungen/spisesalen, hvis vejret ikke tillader festlighederne uden for. 

Faciliteter på værelserne:

 • A/C
 • WiFi
 • Minibar
 • Elkoger og kaffefaciliteter
 • Badeværelse m. bruseniche el. kar
Alle de viste værelsesbilleder er eksempler. Indretning og størrelse kan variere inden for samme værelsestype. OBS: Hvis du bestiller et ophold indenfor kategorien ”economy” (økonomi), så kan denne type afvige fra vores generelle værelsesbeskrivelse. På mange hoteller er ”economy” af en lavere standard og/eller anden beliggenhed og er oftest hotellets billigste værelse (med eller uden vindue/udsigt).

Nedenfor har du udvalgte hotel- og værelsesfaciliteter på Relais Villa del Borgo. Nogle kan være fælles og/eller mod tillæg på stedet eller høre til specifikke værelsestyper.

 • Pool (evt. sæsonåben)
 • Mulighed for A/C
 • Internetadgang/Wi-Fi
 • Mulighed for balkon/terrasse
 • Parkering (evt. mod gebyr)
 • I by eller landsby
 • By under 3 km væk
 • SPA/wellness (oftest mod gebyr)
 • Hotelbar

Bemærk: Nogle faciliteter som f.eks. udendørs swimmingpool og restauranter kan være sæsonlukkede og kan indeholde betaling direkte til opholdsstedet (lavsæson er typisk fra oktober til og med april for de fleste rejsemål i Sydeuropa - på nær vinterdestinationer som Madeira og de kanariske øer). For Thailand er det næsten med omvendt fortegn (højsæson er typisk fra oktober til april) - dog kan der være differencer alt efter rejsemålet. Vi henviser til og anbefaler i øvrigt, at du læser vores FAQ

Adresse

Via del Castello, 1
14053 Canelli

Koordinater

Latitude: 44.7223
Longitude: 8.2870

Hvad siger gæsterne om Relais Villa del Borgo?

9,8
Sara, Mölnlycke

Fantastisk hotel med vidunderligt personale.

Vi søgte et hotel lidt udover det sædvanlige, da vi skulle fejre vores 20-års bryllupsdag. Relais Villa del Borgo levede mere end op til forventningerne. Vores...
9,6
Lone, 8700

Fantastiske Relais Villa del Borgo

Store moderniserede værelser med kun 7 værelser i et tidligere kloster med meget personlig betjening og venlig og imødekommende atmosfære. Et helt igennem fantastisk...
9,5
Janni, Slagelse

Sublimt boutique-hotel

Denne skønne villa skal opleves. Her er ingenting overladt til tilfældighederne. Suveræn stil og fantastisk flot beliggenhed med udsigt til Canelli by og vinmarker....

Sådan kan du rejse

Hos Escapeaway kan du som gæst se frem til muligheden for selv at sammensætte din ferie præcis, som du ønsker. Det vil sige fleksibel afrejsedato, rejselængde og udrejselufthavn. Det er selvfølgelig også muligt blot at bestille "kun hotel", hvis du selv ønsker at arrangere transporten til og fra rejsemålet. 

Information om aktuelle flyruter og flytider finder du i søgemaskinen i step 2, når du søger en rejse.

På alle rejser, som inkluderer fly og hotel, har du desuden mulighed for at bestille en lejebil eller en transfer t/r til dit hotel. Vi tilbyder både privat transport eller en fælles transfer, der kan have flere stop. Information om transfer samt kategorier og aktuelle priser for billeje kan du ligeledes se i de efterfølgende step i søgemaskinen. Priserne for billeje er for hele opholdet med afhentning/aflevering i forbindelse med ankomst/hjemrejse til og fra den valgte ankomstlufthavn.

Vis mere

Lignende hoteller

Italien, Piemonte, Antignano
 • Nærmeste lufthavn: 96 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Piemonte, Montegrosso d'Asti
 • Nærmeste lufthavn: 106 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi
Italien, Piemonte, Monforte d'Alba
 • Nærmeste lufthavn: 106 km
 • Pool
 • Internetadgang/Wi-Fi