Rejser til Cannobio

Cannobio er en gammel landsby, der har bevaret de historiske bygningers skønhed sammen med søen og bjergene i baglandet.

Cannobio er den første by, man møder, når man ankommer til Italien fra Schweiz og følger Maggioresøens vestre søbred. Her er sommerliv, restauranter, torvepladser med restauranter, caféer og indbydende atmosfære. Hver søndag formiddag året rundt er der markedsdag på pladsen ved søpromenaden.

Stemningsfuld by

Byen betragtes kulturelt og geografisk som en grænseby mellem Piemonte og Lombardiet og er en af de mest stemningsfyldte byer i den nordlige del af Maggioresøen. Heroppe nordpå betragter de sig selv som mere uspolerede og rolige i forhold til de mere prangende, turistede og livlige byer sydpå (fx Stresa, Verbania og Baveno). Cannobio ligger blot ca. 6 km fra den schweiziske grænse og er en gammel landsby, der har bevaret de historiske bygningers skønhed i fin harmoni med søen foran og bjergene i baglandet. Cannobios gamle bydel emmer af ro, for her er bilkørsel heldigvis ikke tilladt.

Markedsdag søndag

Man opdager hurtig Cannobios charme blot ved en gåtur ad de smalle stræder, hvor man blandt andet kan betragte "Palazzo della Regione" fra den 16. århundrede, "La Torre del Comune" fra det 15. århundrede og "Il Santuario" beliggende lige ved søens kant. Hver søndag er der marked i byen langs promenaden.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Cannobio

Hvad siger gæsterne i Cannobio?

9,2
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 5 anmeldelser