Rejser til Cartosio

Fredeligt og naturskønt

Skønt der ikke er meget finkulturelt at komme efter, så er naturen her i dalen Valle d'Erro smuk, stemningen charmerende, og luften frisk.

Det ville være synd at sige, at Cartosio hører til Italiens mest spændende og pulserende centrer. En stille lille by med 800 indbyggere og kun lidt, der tiltrækker turister, ville være mere passende. Og dog skal vi ikke glemme det interessante fæstnings- og beboelsestårn fra Middelalderen eller den lille fine senbarokke kirke Sant'Andrea.

Her er også mange gode og billige restauranter i nærheden af byen, og er det at spise og drikke ikke en af de vigtigste årsager til at besøge Piemonte?

Kort over Cartosio

Kortet kan bruges til at få et overblik over byen og området i regionen Piemonte. Her kan du også se afstand til nærmeste lufthavne og placeringen af de ferieboliger, hoteller og villaer, vi tilbyder i denne del af Italien.

Feriebolig eller hotel i Cartosio

Nok er Cartosio lille og ukendt for de fleste turister, men netop det gør den et interessant rejsemål for dig, som vil opleve det rigtige Italien. Netop i denne type små, charmerende byer, har vi hos Escapeaway Rejser lang erfaring med at finde de bedste ferieboliger og hoteller. Uanset om du er på udkig efter en ferielejlighed eller et lille, hyggeligt Bed & Breakfast i Piemonte, kan du bruge søgemaskinen øverst her på siden. 

Finder du ikke noget i byen, der falder helt i din smag er du velkommen til at kontakte os. Med vores lokalkendskab kan vi helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rigtige feriebolig i regionen. 

Lokale links

Officiel hjemmeside for byen

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Cartosio