Rejser til Castagnole Lanze

Ferie i trøffel- og vinland

Castagnole delle Lanze ligger i Asti provinsen og har omtrent 3500 indbyggere. Byens ældre del ligger højere end den nyere, hvor vinproduktionen er koncentreret. Landsbyen har en længere historie bag sig som faktisk går helt tilbage til Romerne, men som hovedsageligt er koncentreret omkring middelalderen og de forskellige tysk-romerske kejseres gøren og laden.

Kort over Castagnole Lanze

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. 

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over tilgængelig ferieboliger i og omkring Castagnole Lanze. 
 
Søger du en bolig med plads til  en gruppe venner eller storfamilien, kan vi varmt anbefale dig at leje en villa i Italien. Her vil I typisk kunne have masser af privatliv med pool, have osv. helt for jer selv.

Har du spørgsmål om de forskellige muligheder for indkvartering, eller vil du bare gerne have hjælp til at træffe det helt rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os for gode råd og tips.

Transport

Det er adskillige internationale lufthavne indenfor rækkevidde i det nordlige Italien. Skal du bo i Castagnole Lanze, er den nærmeste af disse Torino lufthavn. Denne betjenes af en bred vifte af rute- og charterflyselskaber, så som regel er det muligt at finde en forbindelse hertil, som passer. Benytter du dig af billeje, gør det dog ikke den store forskel rejsetidsmæssigt, hvis du for eksempel i stedet vælger at flyve til Genova Lufthavn, som ligger godt 20 km længere væk.

Flyforbindelser til Italien

Der er aktuelt ikke togforbindelse direkte til Castagnole Lanze, så nærmste station finder du i Asti omkring 20 km mod nord. Der er busforbindelser og ikke mindst gode vejforbindelser, som gør det nemt at komme til og fra byen i egen bil. Derfor fra vælger mange af vores rejsende da også helt offentlig transport til fordel for en lejebil. Bestiller du billeje i Torino Lufthavn er det ikke blot let at komme det sidste stykke til din feriebolig, men du får også flere muligheder for at tage på spontane udflugter i løbet af ferien.  

Restauranter og shopping

Der findes en lille håndfuld spisesteder i Castagnole Lanze. Dertil kommer naturligvis at du ikke skal køre ret langt for at finde endnu flere gode restauranter og caféer i nabobyerne.

I byens supermarked kan du få det meste til de daglige behov. Vil du kokkerere i ferien, kan det dog anbefales også at lægge vejen forbi en lidt større by eller eventuelt opsøge madmarkeder i området, hvor du udover gode råvarer samtidig har chancen for at opleve det charmerende italienske hverdagsliv.

Udflugter

 Castagnole Lanze er et godt udgangspunkt for at drage på opdagelse i Piemontes skattekammer af middelalderbyer, vingårde og fine restauranter. 

Du bor således lige tæt ved Langhe vindistriktet og flere byer, som enhver vinkender vil nikke genkendende til såsom Asti og Barolo. Trænger du til et større udvalg af restauranter og butikker, er der desuden ikke lang til byer som Alba - berømt for sin trøfler -  og Tornio, der har begge dele til overflåd.

Rejser du til Piemonte for de kulinariske oplevelser? Så læs også vores tips til  ’luoghi del gusto’ (delikatesseforretninger) i regionen. 

Lokale links

Du finder byen officielle hjemmeside her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Castagnole Lanze