Rejser til Castelletto d'Orba

Lille søvnig by

Castelletto d'Orba er en lille søvnig by i Alessandria provinsen. Byen ligger et par hundrede meter over havet og byder på smalle brostensgader og traditionelle og lidt "rustikke" huse.

Kommunen hører til under Città del Vino (vinbyerne), hvilket betyder, at det er med på ruten gennem Italien, der består af landsbyer og byer, der har en ønologisk og gastronomisk historie at fortælle.

En region med mad og vin i fokus

Piemonte er kendt i hele verden for sine flotte vine og sin vidunderlige mad. I Castelletto d'Orba er udbuddet dog begrænset, men her ligger en restaurant og et pizzaria at vælge mellem samt et lille supermarked. Flere restauranter finder du i de nærliggende landsbyer og byer, og for et større udbud kan du tage til Alessandria.

En strategisk beliggenhed

Castelletto døOrba har en god beliggenhed, da det ligger nord for Genova og syd for Alessandria. Dette gør, at du kan opleve det bedste af to verdener, nemlig Liguriens smukke kystlinje og Piemontes vidunderlige bagland. Det tager dig ikke mere end ca. 40 minutter med bil til det store blå. Til charmerende Asti er der ca. 63 km og det til hyggelige Alba og det fantastiske område rundt om Neive er der ca 92 km. Acqui Terme, der er kendt for sine termiske bade, ligger kun 26 km væk.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Castelletto d'Orba