Rejser til Castellinaldo

Ferie med middelaldercharme og udsøgt gastronomi

Castellinaldo er en typisk stille piemontesisk middelalderlandsby, der har bevaret sin charme og sit genuine udtryk.

På en bakketop ligger Castellinaldo d'Alba malerisk og soler sig. Og på toppen af toppen ligger middelalderslot, som er privat, der har lagt navn til byen. Herfra kan man kan nyde en enestående udsigt over hele vindistriktet. Byen har blot ca. 800 indbyggere og byder på få enkle men gode spisesteder.

Der er blot 12 km til underskønne Alba, som er hovedbyen i dette efterhånden verdenskendte vin- og trøffelområde (specielt den hvide trøffel). 

Kort over Castellinaldo d'Alba

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, villa eller ferielejlighed?

Hos Escapeaway kan vi tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket inkluderer mange håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. 

Der er gode muligheder for at bo på et agriturismo i Norditalien. Det kan for eksempel være en vingård, som har indrettet nogle ferielejligheder eller værelser til gæster på ejendommen. Typisk er dette en ferieform, hvor maden og de gode vine er i centrum.

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et hurtigt over hvilke ferieboliger, der findes i og omkring Castellinaldo. 

Har du spørgsmål til de forskellige boligtyper, eller vil du bare gerne have lidt hjælp til at træffe det rigtige valg, er du velkommen til at ringe til os.

Transport

Vil du ikke køre de omkring 1600 km fra Danmark, er der gode muligheder for at flyve til det nordlige Italien. Skal du på ferie i Castellinaldo, er den Torino Caselle Lufthavn (lufthavnskode TRN) den nærmeste. Men lufthavnene ved Genova og Milano er heller ikke uden for rækkevidde. I disse lufthavne finder du en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian med ruter til store dele af det øvrige Europa - heriblandt Danmark. 

Da flyselskaberne jævnligt ændrer ruter og  tider, bør du altid søge på aktuelle informationer om ruter og priser i søgemaskinen her på Escapeaway. Du kan sammenligne aktuelle priser på rejser fra alle flyselskaber der flyver til Torino, så du er sikker på at finde de flyafgange der passer bedst til din ferie.

Det tager godt 1 time og 20 minutter at køre til Castellinaldo fra nærmeste lufthavn i bil. Der er ikke direkte forbindelse med offentlig transport, hvor du derfor må være indstillet på at skifte nogle gang og bruge længere tid på turen. Flyver du til Italien, kan det derfor anbefales at bestille billeje i Torino Caselle Lufthavn. Med en lejebil er det ikke kun nemt at komme til og fra lufthavnen, du har også en større frihed til at udforske regionen i dit helt eget tempo. 

Restauranter og shopping

Der er kun få spisesteder i Castellinaldo, men en stor del af attraktionen ved at holde ferie i denne del af Italien er netop at besøge forskellige byers restauranter. Du skal da også blot køre få km for at finde endnu flere gode restauranter og caféer i nabobyerne.

Vil du handle ind til at tilberede egne måltider i løbet af ferien, må du udenbys. Det er dog også en chance for for eksempel at opsøge lokale markeder i området, hvor du udover gode råvarer også har chancen for at opleve italienske hverdagsliv.

Udflugter

Et af de mest oplagt udflugtsmål, er Alba få kilometer mod syd. Her venter der dig masser af middelalderstemning og et fint udvalg af spisesteder, hvor du kan nyde godt af områdets udsøgte gastronomi. 

Castellinaldo naturligvis også ideelt placeret i forhold til at udforske Langhe vindistriktet med dets mange vingårde og charmerende landsbyer. Kør for eksempel en tur til Barolo eller Asti, som begge har lagt navn til nogle af Italiens mest kendte vine.

Ønsker du at udforske regionen på guidede ture, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af velorganiseret udflugter i Piemonte, som du med fordel kan booke online hjemmefra. 

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Castellinaldo

Hvad siger gæsterne i Castellinaldo?

8,6
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 16 anmeldelser