Rejser til Gabiano

Lille vinby ved den grønne Po-floddal

Den lille landsby ligger i det attraktive Monferrato-områdes bakkede landskab af vinmarker og frugttræer, som med middelalderborgene og Po-floden danner et unikt landskab.

Berømt vin

Landsbyen er især kendt for sine vine, blandt andet den berømte Gabiano D.O.C. Stedet spiller en vigtig rolle i vinproduktion, der blandt andet foregår i byens middelalderborg, der også rummer et våbenhus og en kunstudstilling.

Her er der rig mulighed for udflugter i den smukke natur omkring Po-floden til fods eller på cykel. I området og i de omkringliggende småbyer finder man smukke ejendomme opført i barok, en romersk katedral og store middelalderborge. Herudover finder man mange traditionelle restauranter og fantastiske vine. Ud over vin produceres her asparges, jordbær og andre grønsager, der sælges på de lokale markeder.

Kort over Gabiano

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen og området, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.Hotel, ferielejlighed eller .. ?

Escapeaway Rejser har mange års erfaring med at udvælge de bedste ferieboliger i Italien til vores gæster. Desuden har vi sørget for, at der blandt de hundredvis af håndplukkede ferieboliger er både hoteller, ferielejligheder, villaer, bed & breakfast og agriturismo'er i Piemonte. 

Der er derfor gode muligheder for at finde en feriebolig, som kan udgøre en perfekt base for spændende udflugter i regionen og samtidig være et afslappet sted at trække sig tilbage for at fordøje de mange indtryk og koble helt af. Det er for eksempel værd at kigge efter villaer i Piemonte, hvis du skal afsted med flere  generationer af familien eller en større gruppe venner. Lejer man en hel villa sammen, er det ofte ikke dyrere end at bo på hotel per person og til gengæld har I det hele for jer selv og kan nyde pool, have osv. uden at tage hensyn til andre gæster. 

I søgemaskinen ovenfor kan du nemt få det komplette overblik over de tilgængelig ferieboliger i og omkring byen i din ferieperiode. Har du yderligere spørgsmål om de forskellige boliger, må du meget gerne kontakte os på telefon, mail eller chat. Vores rejsekonsulenter er klar til at svare på dine spørgsmål og hjælpe dig med at sammensætte din ferie i Italien.

Lufthavne og lokal transport

Der er generelt gode flyforbindelser til det nordlige Italien. Skal du på ferie i Gabiano, er nærmest beliggende lufthavn Torino Caselle Lufthavn, som i skrivende stund blandt andet betjenes af lavprisselskabet Ryanair. Derudover kan du for eksempel også vælge at flyve til Milano Malpensa Lufthavn og stadig være inden for fornuftig køreafstand af Gabiano. 

Brug søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser til at få et hutigt overblik over billetpriser og forbindelser til samtlige lufthavne i Italien. 

Det er bedst at have en bil til rådighed, hvis du skal holde ferie i Gabiano, som ligger et pænt stykke fra nærmeste togstation og ikke betjenes af regelmæssige busser. Ankommer du til Italien med fly, er det mest praktiske i de fleste tilfælde derfor at fortsætte med billeje. En lejebil giver dig desuden meget mere frihed til at opleve store og små seværdigheder i regionen. 

Restauranter og indkøb

I selve byen er kun et par spisesteder og intet større supermarked. Har du en bil, er der dog ikke langt til nærmeste indkøbsmuligheder og lidt større byer med bedre udvalg af restauranter. Benyt derudover de mange muligheder for at fordybe sig i Piemontes berømte gastronomi på dine udflugter til områdets smukke middelalderbyer og vingårde. 

Udflugter

Du kan med lethed få hele ferien til at gå med at tage på eventyr i de smukke landskaber med de maleriske småbyer og middelalderborge.

Der er dog også en bred vifte af Norditaliens mest kendte, lidt større kulturbyer inden for din rækkevidde. Blandt de nærmeste er Asti et interessant udflugtsmål. Mange kender den som navnet på den søde mousserende spumante-vin, men byen er også rig på smukke middelalderbygninger ligesom her ofte afholdes historiske og gastronomiske festivaler, som tiltrækker besøgende fra nær og fjern. Er du på ferie nær Asti den tredje søndag i oktober, er det en oplagt chance for at opleve det årlige hestevæddeløb Palio med rødder tilbage til 1100-tallet, som efterhånden har udviklet sig til en decideret middelalderfestival.

Lokale links

Byens egen hjemmeside (italiensk)

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Gabiano