Rejser til Gavi

Stemningsfuld vinby med rig historie

Området omkring Gavi er rig på små kunstbyer, middelalderborge, uspolerede parker og naturskønne omgivelser.

Gavi er et rigtig godt udgangspunkt for dem, der elsker at udforske naturen og opleve antikke bygninger. En af de mest kendte konstruktioner i Gavi er "Forte di Gavi", der ligger på en bakketop og troner over Lemmedalen "Valle del Lemme". Gavi har i mange været meget besøgt og nærmest koloniseret af folk fra Ligurien, hvilket forklarer de mange bygningers farverige fremtoning i liguriske pastelnuancer med påmalede border og ornamenteringer.

Kort over Gavi

Brug kortet nedenfor (klik) til at få et overblik over byen og området, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her i denne del af Italien.

Mange aktivitets- og udflugtsmuligheder

Her er mange forskellige muligheder for aktiviteter som eksempelvis trekking, mountainbiking, hesteridning og meget andet. Gavi er også kendt for sine udmærkede hvidvine, som man kan prøvesmage på de forskellige vingårde i området. De nærmeste større byer er Novi Ligure (ca. 10 km), Alessandria (ca. 35 km) og Acqui Terme (ca. 35 km). Desuden vil mange ikke kunne nære sig fra et besøg i det nærliggende Serravalle Designer Outlets (ca. 4 km), hvor man finder alle de store italienske designermærker til spotpris.Ferieboliger i Gavi

Du kan bruge søgemaskinen ovenfor til at danne dig et hurtigt overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Gavi inden for en bestemt periode. Alle de hoteller, ferielejligheder og villaer vi tilbyder i Gavi og resten af Piemonte er nøje udvalgt og får løbende besøg af vores rejsekonsulenter. Derfor kan vi give dig personlige tips og råd, hvis du ønsker mere information om boligerne eller området. 

Du finder dog også altid masser af specifik information om de forskellige ferieboliger, når du klikker på boligerne i søgeresultatet. Sammen med vores italienske samarbejdspartnere sætter vi en ære i at vores boligbeskrifvelser er objektive og retvisende, så du som gæst, ved hvad du får.

Nærmste lufthavne og lokal transport

Foretrækker du at flyve på ferie, er det mest oplagt at søge efter flybilletter til Genova Lufthavn, som ligger nærmst Gavi. Denne lufthavne betjenes blandt andet af lavprisselskaberne Ryanair og vueling med mange ruter til andre europæiske destinationer. Kan du ikke finde en flyforbindelse, som passer til din ferie, er lufthavnene ved Milano en anden mulighed. Disse ligger ganske vist noget længere væk, men har til gengæld flere direkte forbindelser til Danmark og kan derfor i sidste ende være et bedre valg.

Der er tog fra Milano og Genova til Arquata, som ligger omkring 10 km fra Gavi. Det sidste stykke må du med bus eller taxi. Som regel vil den nemmeste måde at komme omkring på dog være i egen bil (eller lejebil). Med en bil kommer du ikke blot hurtigere frem til din feriebolig fra lufthavnen, men har også flere muligheder for at tage på udflugter til små og store seværdigheder i løbet af ferien.

Læs mere om biludlejning i Italien

Restauranter og indkøb

Der er et begrænset, men i forhold til byens størrelse pænt udvalg af restauranter og barer i Gavi. Har du ikke nok i byens egen spisesteder, er der dog inden for kort rækkevidde en række lidt større byer med både flere restauranter og indkøbsmuligheder. 

Du befinder dig i en af de mest vinproducerende regioner i Italien, og det er da også oplagt at bruge nogle af feriedagene på at besøge nogle af de mange gode vingårde i området. Gavi-vinen fik sin DOC-certifikation i 1978 og blev tildelt DOCG-status i 1998.

De gode vin komplementeres af den gode mad, man kan få på regionens spisesteder. Piemonte er for eksempel kendt for at have en høj koncetration af anerkendte Michelin-restauranter. Mindre kan naturligvis også gøre det, og selv på små, beskedne trattoriaer kan du glæde dig til spændende kulinariske oplevelser. Beliggenheden i den sydlige del af regionen betyder, at det lokale køkken på nogle områder minder om det, man finder i Ligurien

Lokale links

Byens officielle hjemmeside (italiensk)

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Gavi

Hvad siger gæsterne i Gavi?

9,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 6 anmeldelser