Hideaways og boutique-hoteller i Piemonte

Der findes en region i Italien, som jeg synes smager af lidt mere end alle andre, nemlig Piemonte. Regionen ligger i nordvest-Italien, og byder på raffinerede vine, smagfulde trøfler og er desuden den region med flest michelin-restauranter. Men Piemonte er meget mere end bare mad og vin.

Fra de høje alper i nord med seværdige søer som Maggioresøen og Ortasøen til regionshovedstaden Torino, og sidst men ikke mindst de enestående vindistrikter Langhe, Roero og Monferrato. Piemonte er virkelig en region, du får lyst til at smage på!

Hos Escapeaway har vi udvalgt de bedste hideaways og boutique-hoteller i Piemonte. Book din rejse til Piemonte i vores smarte søgemaskine som automatisk finder de bedste priser på ophold og flybillet og sætter det sammen i en pakkerejse med rejsegaranti.

Hvad er et hideaway?

For os er en seng ikke bare noget man booker for at have noget praktisk at sove i, når man er på ferie. Vi sætter også ekstra pris på boutique-hoteller med god stil og lidt ekstra charme. Har du det på samme måde? Så er et hideaway i Piemonte måske noget for dig. Ligesom resten af udvalget, som du finder hos Escapeaway, så er samtlige hoteller, villaer og ferielejligheder nøje udvalgt – et hideaway er blot særligt og ekstra nænsomt håndplukket.

Udover at et hideaway ofte er et charmerende og mindre hotel, der er meget værdsat af sine gæster, så adskiller det sig også fra andre gode steder ved, at det har sin egen 'personlighed'. Det er måske et ægte familiedrevet hotel, eller måske er beliggenheden helt i særklasse – det kan også være noget helt tredje, fjerde eller femte. Ikke to hideaways er ens, men de har det til fælles, at de har noget unikt at tilbyde.

Bestil et Hideaways-hotel for sig selv eller book en pakkerejse inkl. fly til attraktive priser online her på siden, hvor du samtidig får trygheden i form af rejsegaranti og pakkerejselov.

>> Læs også om ferieboliger i Piemonte
>> Se alle hoteller i Piemonte her

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hideaways i Piemonte

 • Gæstebedømmelser 8,6
  Canelli
  2 hoteller
  Rejs til Canelli for at opleve den ægte dagligdag i en på samme tid travl og tilbagelænet italienske provins. Byen er omgivet af flotte vinmarker, UNESCO-verdenarv, og så er der byens underjordiske skatte, kældrene hvor spumante modner i mørket.
 • Gæstebedømmelser 9,0
  La Morra
  2 hoteller
  Med sin beliggenhed blandt bølgende vinmarker og lige ved Langhe vindistrikt, hvor nogle af Italiens bedste og mest anerkendte rødvine dyrkes, er La Morra det ideelle rejsemål for vin- og gourmet-elskere.
 • Gæstebedømmelser 8,9
  Neive
  2 hoteller
  At gå rundt i Neive er som at gå ind i en historisk tidslomme. Denne lille perle af en middelalderlandsby er omgivet af vinmarker, og mange rejser da også hertil for at bruge ferien på vingårdsbesøg. Du har desuden flere af regionens mest kendte ... byer tæt ved. Læs mere
 • Gæstebedømmelser 8,6
  Acqui Terme
  1 hotel
  Acqui Terme er en gammel romerske badby i den sydlige del af Piemonte. Der er stadig liv i de varme kilder, og byen er blevet da også stadig kendt som regionens Wellness-center. Udover afslapning for kroppen byder Acqui Terme også på udsøgt gastronomi.
 • Agliano Terme
  1 hotel
  Rejser du til Piemonte for at fordybe dig i regionens kultur og gastronomi, er det ideelt at bo i Agliano Terme. I denne lille charmerende bakketopslandsby ligger omtrent midt mellem Asti og Alba, får du et godt udgangspunkt for spændende udflugter.
 • Antignano
  1 hotel
  Antignano er en bedårende, fredelig landeby i Piemontes karakteristiske bakkede landskab. Det omkringliggende område indbyder til spændende udflugter til de nærliggende vingårde og charmerende middelalderbyer, hvor de gastronomiske oplevelser står i kø.