Rejser til La Morra

Med sin beliggenhed blandt bølgende vinmarker og lige ved Langhe vindistrikt, hvor nogle af Italiens bedste og mest anerkendte rødvine dyrkes, er La Morra det ideelle rejsemål for vin- og gourmet-elskere. Book din rejse til La Morra med Escapeaway i dag!

Er du på udkig efter et rejsemål i Norditalien, hvor du kan smage på nogle af Italiens bedste vine, oste og trøfler, samtidig med, at du kan opleve smukke og karakterfulde middelalderbyer og velbevarede kulturhistoriske seværdigheder? Så er La Morra det oplagte rejsemål for dig.

Den lille, charmerende by La Morra, der kun har omkring 2700 indbyggere, ligger på en bakke, smukt omgivet af grønne vinmarker, i provinsen Cuneo i den nordlige region Piemonte i det nordvestlige hjørne af Italien, omkring 65 kilometer sydøst for Torino og omkring 40 kilometer nordøst for Cuneo. 

Velkommen til det nordlige Italien med Escapeaway, vi er specialister i rejser til La Morra og andre rejsemål i regionen Piemonte hvor du bor på nøje udvalgte hoteller på din rejse.

Paradis for vinelskere

Byen er det ideelle rejsemål for vinelskere, for byen er en del af det berømte Langhe vindistrikt, hvor de bedste Barolo-vine fremstilles og hvor der også fremstilles en lang række af Piemontes berømte oste og trøfler. Vinbyen Barolo, der har givet navn til de berømte vine, ligger kun 6 kilometer fra byen (ca. 10 minutters kørsel i en lejebil) og Alba, der er berømt for dens produktion af vine, trøfler og fersken og betragtes som Langhe-distriktets hovedstad, ligger kun omkring 16 kilometer fra byen (ca. 20 minutters kørsel i en lejebil)

Tæt på Norditaliens storbyer og søer

Samtidig ligger byen tæt på de største norditalienske storbyer, hvor en overflod af kulturelle og historiske seværdigheder og indkøbsmuligheder venter på dig, hvis du trænger til et afbræk fra det stille landliv på din ferie. 

Regionshovedstaden Torino ligger kun 65 kilometer fra La Morra (ca. en times kørsel i en lejebil ad den hurtigste rute), mens naboregionen Lombardiets hovedstad og Norditaliens største og vigtigste by Milano ligger kun omkring to en halv times kørsel (ca. 167 kilometer) fra byen ad den hurtigste rute. Havnebyen Genova, der er hovedstad i regionen Ligurien og Italiens sjettestørste by, ligger også kun ca. to en halv times kørsel fra La Morra.

Du kan også relativt nemt nå frem til to af Norditaliens smukkeste søer, Ortasøen og Maggioresøen, der kun ligger et par gode timers kørsel fra byen i nordøstlig retning eller tage på en dagsudflugt til den anden side af den franske grænse til smukke Nice, som kun ligger 2 timer og 50 minutter fra byen.

Fine indkøbsmuligheder i La Morra

Du behøver dog ikke rejse så langt, hvis du hellere vil slappe af i La Morras rolige rytme. Byen har både en bank, et apotek, en slagter, en bager, en turistinformation - og så selvfølgelig en række indbydende vinbarer og restauranter, der passer til enhver smag. Hvis du selv vil stå for nogle af måltiderne, har La Morra en udmærket købmand. Butikken, som ligger på Via Roma, har det meste, du kan få brug for i løbet af ferien med blandt andet frugt, grøntsager og ost, ligesom du naturligvis også finder en sektion med de lokale vine. Bemærk, at der er lukket torsdage.

Book en billig rejse til La Morra

Indtast dine ferieønsker i søgemaskinen og find nemt en fleksibel rejse til La Morra, som passer til dig og dine planer. Vælg mellem afrejse fra København, Aarhus, Aalborg, Billund eller Hamburg lufthavn - vi søger efter billige flybilletter fra alle flyselskaber og kombinerer med udvalgte hoteller i La Morra, kun med gode anmeldelser. Du får en pakkerejse, som er sikret af Rejsegaranti, til nettets bedste pris.

>> Læs også om rejser til Alba
>> Lej en ferievilla i Piemonte

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i La Morra

Hvad siger gæsterne i La Morra?

9,0
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 14 anmeldelser