Rejser til Lesa

Livenyderferie ved Maggioresøen

Lesa på vestbredden af Maggioresøen med flotte udsigter mod bjergene på modsatte side af Italiens næststørste sø, er et rigtigt livsnyder-rejsemål.

Bynavnets oprindelse er usikker, men byen opstod formentlig for over tusind år siden ligesom mange af de øvrige byer omkring søen. Der ligger blandt andet adskillige gamle kirker i området, som vidner om den rige historie. I dag er byen dog i ligeså høj grad kendetegnet af flotte villaer fra slutningen af det 19. århundrede, der blev bygget af velhavende, som ønskede ferieboliger i smukke omgivelser. 

Selvom byen ikke længere er forbeholdt velhavere, er Lesa stadig på mange måder et ideelt rejsemål for dig, som ønsker at slippe hverdagens stress. Alene at sidde på terrassen og betragte den smukke natur med søen og bjergene er en sand lise for sjælen. Dertil kommer, at du udover de interessante historiske seværdigheder kan bruge ferien på aktive oplevelser. Der er for eksempel adskillige anderkendte golfbaner inden for kort rækkevidde, ligesom den nærliggende Parco Nazionale Valgrande indbyder til smukke vandreture. En aktiv dag kan sluttes af på en af de talrige gode restauranter nær Lesa - heriblandt flere Michelin-restauranter.

Kort over Lesa

Klik på kortet og få et hurtigt overblik over området, afstande og de ferieboliger og hoteller, vi tilbyder her.

Lokale links

Byens officielle hjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Lesa