Rejser til Limone Piemonte

Bjerg-oase mellem Alperne og Middelhavet.

Tag på vandring i omgivelserne med madpakke og familie for så at slappe af om aftenen og mærke den rene lufts virkning i krop og sjæl. Limone Piemonte er en autentisk, lille bjergby i den sydligste del af Alperne. Området ligger i den nederste del af regionen Piemonte på grænsen til Frankrig og nord for Sanremo og Monaco.

By med charme

Limone emmer af charme med sine gamle stenhuse helt tilbage fra 1100-tallet, den karakteristiske kirke på byens torv og de små stræder, hvor man finder diverse specialbutikker. Her er et bredt udvalg af restauranter, og maden er generelt i særklasse. Man finder de typiske italienske pizzeriaer og de lidt mere gastronomiske oplevelser, for ikke at glemme de fantastiske vine til helt overkommelige priser. De smukke bjerge byder på masser af naturoplevelser, hvad enten det er ski om vinteren eller trekking i andre periode af året.

Hvordan kommer man frem?

Det er let at komme til Limone, hvad enten man flyver eller kører selv. De nærmeste lufthavne er Torino Lufthavn ca. 110 km og Nice ca. 105 km. Byen har endda også sin egen togstation, der er forbundet med den noget større by Cuneo med togforbindelser til Milano og andre storbyer. Ønsker du bilens frihed til at tage på udflugter i løbet af ferien, men vil ikke køre hele vejen i egen bil hertil fra Danmark? Så er det oplagt at bestille en lejebil hjemmefra. I de fleste tilfælde er det nemmeste at afhente sin lejebil i lufthavnen, så man hurtigt kan komme videre til ferieboligen.

Find en feriebolig i Limone Piemonte

Brug søgemaskinen ovenfor til at få et komplet overblik over tilgængelig ferieboliger i og omkring Limone . Du kan efterfølgende klikke ind på de forskellige boliger i oversigten for at få en uddybende beskrivelse af faciliteter, beliggenhed osv. Som du vil se inkluderer vores udvalg på hundredvis af ferieboliger i Italien en bred vifte hoteller, ferielejligheder og andre boliger i Piemonte. Alle ferieboligerne vi tilbyder i Limone Piemonte er håndplukket og får opfølgende besøg af vores rejsekonsulenter. Derfor har vi mulighed for at give dig flere tips og råd, hvis du har spørgsmål om boligerne eller området. 

Er det en ferie i landlig idyl, du søger? Så kan vi også anbefale dig at overveje en ferie på et agriturismo i Piemonte. Denne ferieform egner sig godt til børnefamilier, som søger god plads og en mulighed for at opleve den traditionelle fremstilling af fødevarer og vine. Der er dog også god mulighed for at finde agriturismo’er, som i højere grad henvender sig til par, der søger efter et romantisk get-away langt fra masseturismen.

Udflugter

Du har i Limone  et ideelt udgangspunkt for at tage på udflugter til smukke naturområder. Mens området er populært blandt skiturister om vinteren, rejser mange da også hertil om sommeren for at nyde godt af vandrestierne i bjergene omkring byen. Her er ruter i alle sværhedsgrader til både familier med børn og rutinerede friluftsfolk, som ønsker udfordringer. 

Er det et sus i maven, du ønsker, kan du rafte på floderne Roya, Var og Verdon nord-øst for Nice. En sikker opskrift på en sjov dag i et sikkert miljø på nogle af Sydfrankrigs bedste floder.

Udover naturoplevelserne venter der dig også mange nye kulturelle indtryk i regionens mange charmerende byer. Her vil du tydeligt mærke, at dette er en region med en rig historie og et levende kulturliv. 

Ønsker du at udforske områdets mange seværdigheder i selskab med en lokalkendt, certificeret guide, tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af velorganiseret udflugter i Piemonte, som du med fordel kan booke allerede før afrejsen til Italien.

Lokale links

Byens turisthjemmeside

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Limone Piemonte