Luksusferie i Piemonte

At spise god mad er en luksus i sig selv. Når maden går fra at være god til intet mindre end fantastisk, stiger luksusbarometret en ekstra tak og der er nu banet vej for en skøn luksusferie i det Italienske landskab.

 

Tag på luksusferie i Piemonte og forkæl alle sanser med alt fra udsøgte vine, over lækre italienske retter, til smukke landskaber og små charmerende bjerglandsbyer. Piemonte er en italiensk region, som ligger i Norditalien i læ af Alperne og der står aromatiske trøfler, samt nogle af det bedste vine i verden på menuen. Og så er det den region i Italien som har den største koncentration af velrenommerede Michelin-restauranter - vi er trods alt i grænselandet op mod Frankrig.

 

Nærheden til de høje bjerge manifesteres i navnet på hovedstaden i Piemonte, som er Torino ("for foden af bjergene") - et historisk industricentrum, bl.a. med hovedsædet for FIAT og Alfa Romeo. Men her er også et stort og frugtbart lavland, og vine som Barolo, Asti og Barbaresco kommer alle fra Piemonte.

 

Med vores luksusrejser til Piemonte kan du bl.a. tage på trøffeljagt og Barolosmagning. Du kan opleve smukke, historiske steder og middelalderbyer, og du kan besøge olivenlunde og vingårde. Mulighederne er mange. Du kan også vælge at slappe helt af og dase i solen ved hotellets pool. Du bestemmer selv tempoet og indholdet på Escapeaway luksusferier, hvor eksklusivitet er et af nøgleordene. Se vores udvalg af luksusferier i Piemonte, som kan matche dine ønsker og behov.

 

Brug vores søgemaskine til at finde flyafgange og udvalgte luksushoteller, som du kan sammensætte til en attraktiv pakkerejse med Rejsegaranti. Du kan også få skræddersyet en luksusferie på et af vore eksklusive hideaways i Piemonte, som er nøje udvalgt efter god standard og høje kriterier. Den største lufthavn i Piemonte er Torino, men der er flest forbindelser til Milanos lufthavne, hvorfra det er nemt at køre videre i lejebil.

 

Med Escapeaway finder du luksusrejser til Piemonte fra lufthavnene i København, Aarhus, Aalborg, Billund og Hamburg, og vi søger blandt alle ruteflyselskaber - også lavprisfly - for at sikre dig den bedste fleksibilitet og en attraktiv pris. Vores hoteller er altid håndplukkede hoteller, hvor vi har gjort os ekstra umage for at finde de "gemmesteder", der kan give din ferie den der oplevelse lidt ud over det forventede. Et hotel er ikke bare et hotel hos Escapeaway men nøje udvalgt og altid til konkurrencedygtige priser.

 

>> Se også luksushoteller i Italien
>> Læs også om luksusferie i Ligurien

>> Læs mere om luksusrejser

Kort over Piemonte