Rejser til Maranzana

En lille borgby i Asti provinsen med historisk vingård

Oplev den vidunderlige panoramaudsigt over Monteferrato området og besøg borgen fra det 13. århundrede. Nyd stilheden i denne lille by, som strækker sig helt hen til "Bosco delle Sorti", hvor du kan ture, cykle eller ride på smukke vandrestier. Prøv den lokale vin, den historiske vingård har vundet præmier i Berlin i 2017.

Den lille by ligger mellem provinserne Asti og Alessandria. På vinbjerget ligger der en velbevaret borg fra det 13. århundrede. Byen strækker sig helt hen til "Bosco delle Sorti", hvor der findes markerede vandrestier, cykelstier og ridestier. Du kan beundre udsigten over Podalen og de nordlige Appenniner.

Borgen med de kvadratiske og runde tårne

I byen kan i beundre fæstningens arkitektoniske og dekorative elementer. Tårnet i det ene hjørne indgår i den store bymur. I dag giver den gamle vindebro adgang til borgen. På trods af jævnlig istandsættelse, har borgen bibeholdt den oprindelige struktur og atmosfære. Dette ses blandt andet på det imponerende firkantede tårn og det smukke runde hjørnetårn. Disse tårne kendetegner tydeligt byggestilen i Monferrato-området, som er ret enestående.

De fremragende vine fra Cantina Maranzana fik en medalje til 'Wein Trophy' i Berlin

Prøv vinen fra den historiske vingård Maranzana, der producerer lokale vine siden 50'erne. Her tilbydes der et stort udvalg af vine. I 2017, blev vinene fra denne vingård kåret til "Vin Trophy" i Berlin.

I september er der Palio, (hestevæddeløb) og Douja d'Or,(vin festival med en national vin konkurrence) i Asti. I denne periode er der også vinhøst.

Udforsk området

Planlæg en afslappende dag i termalbadene i Acqui, som ligger indenfor 10 minutters bilafstand fra Maranzana. Shoppingentusiaster kan boltre sig i mode og luksus i Serravalle Designer Outletet. Indenfor en times kørsel på motorvejen, kommer i til Monte Rosa, hvor i kan tage svævebanen til Gabiet søen. En anden dagsundflugt kunne gå til smukke Lago Maggiore og Orta søen.

Tag motorvejen i retning mod havet og besøg fortryllende Portofino.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Maranzana