Rejser til Moretti

Uspoleret landsby med god placering

Moretti som ligger i 800 meter højde midt i Appeninerne lige på grænsen til Ligurien, er helt uspoleret med særdeles få turister.

Moretti er med sine 1171 indbyggere (2003) en lille flække, men den har alligevel nogle hoteller, fire for at være helt nøjagtig.

Hvad Moretti mangler i størrelse og leben (der er hverken det store natteliv eller mange kulturelle tilbud), bliver der kompenseret for i rigt mål i form af fredelige og smukke omgivelser. Naturen er storslået, luften er frisk, og der er ikke langt til Liguriens kyst eller kulturbyerne i Piemonte. Fra Moretti udgår to vandreruter, så man kan få bedre appetit til de gode måltider. 

Stranden ved Varazze ligger således kun 34 km væk, mens vinbyer som Acqui Terme og Asti er henholdsvis 24 og 70 km herfra.

Kort over Moretti

Klik på kortet herunder for et overblik over ferieboliger i byen samt en oversigt over de nærmeste lufthavne og afstande fra byer i Nordeuropa.Hotel, ferielejlighed eller villa?

Escapeaway kan tilbyde dig et udvalg på mere end 1.500 ferieboliger i Italien, hvilket blandt andet inkluderer en bred vifte af håndplukkede hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. 

I søgemaskinen ovenfor får  du hurtigt  et overblik over  vores ferieboliger i Moretti. Søger du en bestemt type bolig, kan du med fordel bruge filterfunktionen til at indsnævre oversigten. 
 
Drømmer du om en ferie i rolige omgivelser og med ægte landlig? Så kan vi varmt anbefale dig at vælge et agriturismo i Piemonte.  Det er en chance for at opleve det ægte Italien langt væk fra storbyens larm og masseturismen. 

Ønsker du mere hjælp til at finde den helt rigtige feriebolig, er du velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar med gode råd og tips til din ferie.

Transport

Der er adskillige internationale lufthavne inden for rimelig afstand, hvis du vil flyve på ferie. Skal du bo i Moretti, er den nærmeste Genova lufthavn, men inden for rækkevidde er for eksempel også lufthavnene ved Torino og Milano. Normalt vil du derfor kunne vælge fra en bred vifte af flyselskaber som Ryanair, easyJet, SAS og Norwegian, når du skal finde en flybillet.

Vi anbefaler, at du bruger søgemaskinen her på Escapeaway til at finde og sammenligne aktuelle priser på rejser fra alle flyselskaber, der flyver til denne del af Italien. Så du har du størst chance for at finde de flyafgange, der passer bedst til din ferie.

Nærmeste togstation ligger i Acqui Terme 24 km mod nord, hvorfra der er busforbindelse til Moretti.  Det er i princippet således er muligt at komme til byen med offentlig transport fra for eksempel Torino og Genova, men det kan være en langsommelig affære med flere skift undervejs. Derfor er en lejebil ofte at foretrække. Ikke blot fordi du så lettere kommer til og fra lufthavnen, men også har mere frihed til at tage på udflugter i løbet af ferien uden at skulle være afhængig af køreplaner.

Restauranter og butikker

Man kan ikke hævde, at Moretti er en af Italiens store kulturbyer eller modecentre. Faktisk er her udover de fire hoteller blot en lillebitte købmand. Du skal heller ikke forvente restauranter og caféer i gåafstand af byen. I områdets lidt større byer som for eksempel Acqui terme vil du til gengæld få rig lejlighed til at dykke ned i Piemontes mange delikatesser på gode spisesteder. 

Udflugter

Acqui Terme, der som navnet antyder, er en traditionel kurby, ligger inden for relativ kort afstand. Her kan man nemt få en hel dag til at gå med at nyde byens utallige restauranter, caféer, gode vinbarer og smukke bygninger. 

Storbyer som Milano, Torino og Genova er også inden for rækkevidde og oplagt mål for en dagsudflugt, hvis du for eksempel får lyst til at tage på shopping. Skal der rigtig power-shoppes, er der dog heller ikke langt til Serravalle Designer Outlets, som er det største af sin slags i Europa.

Selvom regionen især er kendt for sine middelalderbyer og gastronomi, kan du også godt pakke badetøjet. Varazze ved Liguriens kyst er for eksempel ikke langt væk i bil og er kendt for sin gode badestand.

 

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Moretti