Nye hoteller i Piemonte

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Norditalien, Piemonte, Santa Vittoria d'Alba
  Et vaskeægte slot i statelige omgivelser og et perfekt udgangspunkt for spændende udflugter i Piemonte. Forventningerne er store, og de bliver til indfriet til fulde, da jeg træder indenfor!
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Monchiero
  Antico Borgo Monchiero er på mange måder et eventyr. Dette ”art living hotel” i Piemontes vindistrikt, Langhe, byder på en atmosfære udover det sædvanlige… Vil du med?
 • Gæstebedømmelser 8,9
  Italien, Norditalien, Piemonte, Acqui Terme
  Rejs til Cascina Marcantonio, hvor Guido og Andreas venlighed og gæstfrihed danner den perfekte ramme om en god ferie og en harmonisk ferieoplevelse.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Neive
  Hyggeligt, romantisk og i smukke omgivelser. Langhe Country House er en Bed & Breakfast med blot fem værelser, som indbyder til et skønt og afslappende ferieophold.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Orta San Giulio
  Villa Crespi er et hotel ud over det sædvanlige. Her taler vi om arkitektur med orientalsk islæt, gourmetrestaurant og en dejlig beliggenhed lige ved Lago di Orta i det nordlige Piemonte.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Pollenzo
  Slow Food er et begreb, som bliver mere og mere populært, og hotellet er faktisk bygget op omkring det koncept. Udover at kunne nyde god og velsmagende mad oplever du også historiens vingesus.