Nye hoteller i Piemonte

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Norditalien, Piemonte, Alfiano Natta
  9,2
  Fabelagtigt
  64 anmeldelser
  Se frem til en rolig ferie på landet i Italien på dette hotel, som ligger en times kørsel fra Torino. Her bor du på en vingård med egen produktion, hvor du kan deltage i vinsmagninger. I haven er der en pool. Hotellet har en restaurant.
 • Gæstebedømmelser 8,3
  Italien, Norditalien, Piemonte, Camino
  9,2
  Fabelagtigt
  497 anmeldelser
  Drømmer du om et helt unikt landsted, der tilbyder såvel restaurant som SPA med mulighed for at tage et vinbad, så læs videre! For på San Sebastiano går den kulinariske oplevelse op i en højere enhed.
 • Gæstebedømmelser 8,9
  Italien, Norditalien, Piemonte, Acqui Terme
  8,9
  Meget godt
  141 anmeldelser
  Cascina Marcantonio ligger mellem bakkerne i Piemonte og byder på en smuk panoramaudsigt over vingårdene. Her bor du i en lille oase på landet, blot ca. 10 minutters kørsel fra den populære by, Acqui Terme.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Romano Canavese
  8,7
  Meget godt
  210 anmeldelser
  Velkommen i denne herskabelige villa med en smuk park, hvor du kan tilbringe en afslappende ferie i solen. Dette hotel tilbyder, blandt andet, pool, spa, motionsrum og restaurant.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, San Damiano d'Asti
  9,4
  Fabelagtigt
  52 anmeldelser
  Ferielejligheder beliggende på et agriturismo med egen vinproduktion. Her bor du med adgang til en fælles pool i haven. I køkkenet kan du tilberede din egen mad. Det tager bare 5 minutter at køre til Canale.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Lu Monferrato
  9,3
  Fabelagtigt
  443 anmeldelser
  Hyggeligt lejlighedshotel beliggende i et gammelt palads, som er omgivet af Piemontes grønne bakkelandskab. Her har du alle muligheder for at tage på dagsudflugter til både byer, bjerge og vinbyer i regionen. Alle værelser har et tekøkken.