Nye hoteller i Piemonte

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Norditalien, Piemonte, Terruggia
  Ariotto Village tilbyder både hotelværelser og lejligheder med køkken. Da stedet ligger lige i udkanten af den lille by Terruggia, kan du spadsere både til bar og restaurant. På Ariotto Vilage er der også restaurant og to swimmingpools.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Stresa
  Dette dejlige hotel ligger ud mod søen og lige ved Stresa's hyggelige lille centrum. Hotellet har bar og restaurant, og holder en god standard, samtidig er der en dejlig have, hvor du kan nyde livet.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Alba
  Den maleriske udsigt fra Villa Garassino, og den gæstfrihed du møder hos Ilaria og hendes familie, vil få dig til at føle, at du er kommet i paradis.
 • Gæstebedømmelser 8,9
  Italien, Norditalien, Piemonte, Acqui Terme
  Rejs til Cascina Marcantonio, hvor Guido og Andreas venlighed og gæstfrihed danner den perfekte ramme om en god ferie og en harmonisk ferieoplevelse.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Orta San Giulio
  Villa Crespi er et hotel ud over det sædvanlige. Her taler vi om arkitektur med orientalsk islæt, gourmetrestaurant og en dejlig beliggenhed lige ved Lago di Orta i det nordlige Piemonte.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Serralunga d'Alba
  Bo omgivet af vinlandskabet i Langhe i det nordlige Italien. Her bor du på en gammel bondegård, som har en fremragende restaurant, en stor vinkælder og en indbydende pool i haven.