Nye hoteller i Piemonte

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Italien, Norditalien, Piemonte, Stresa
  Hotel Royal er et klassisk hotel i taditionel forstand både hvad gælder udformning og service. Her har du en god base at gå ud fra og et godt sted at slappe af efter en oplevelsesrig dag.
 • Gæstebedømmelser 7,4
  Italien, Norditalien, Piemonte, Pettenasco
  Familiedrevne Hotel Giardinetto ligger lige ved vandet ved søen Orta. Foruden den gode beliggenhed findes her bar, restaurant og pool på hotellet, noget som værdsættes af mange. Desuden kan du herfra tage på mange spændende udflugter.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Santa Vittoria d'Alba
  Et vaskeægte slot i statelige omgivelser og et perfekt udgangspunkt for spændende udflugter i Piemonte. Forventningerne er store, og de bliver til indfriet til fulde, da jeg træder indenfor!
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Stresa
  Drømmer du om et uforglemmeligt ophold ved Maggoire-søen, hvor hotellet skiller sig helt ud fra mængden? På Hotel La Palma bor lige ved søen og søbredden inden for gåafstand til Stresas hyggelige centrum. Tagterrassen med sin infinity-pool og ... panoramaudsigten tilføjer lige det ekstra du har brug for på dit ophold. Læs mere
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Serralunga d'Alba
  Bo omgivet af vinlandskabet i Langhe i det nordlige Italien. Her bor du på en gammel bondegård, som har en fremragende restaurant, en stor vinkælder og en indbydende pool i haven.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Parella
  Her bor du på et smukt renoveret slot med blot 20 værelser. Her er reception, bar og restaurant, og byens hyggelige spisesteder ligger i gåafstand fra hotellet.