Nye hoteller i Piemonte

Hos Escapeaway rejser vi konstant rundt i Italien for at finde nye hoteller, villaer og ferielejligheder i Piemonte. I denne liste har vi samlet nogle af de nye ferieboliger i vores program, men du finder naturligvis samtlige nyheder, når du søger efter priser og ledige ferieboliger i søgemaskinen.

Du kan med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet hvor vi informerer om nye ferieboliger ofte med nyhedsrabatter!

 • Gæstebedømmelser 9,1
  Italien, Norditalien, Piemonte, La Morra
  9,1
  Fabelagtigt
  92 anmeldelser
  Er du til vin, udsigt og afslapning er du kommet til det rette sted. Ved den flotte pool kan du nemlig nyde landskabsudsigten og slappe af under solen - eller en parasol - med det bedste, der produceres på disse kanter: vin!
 • Italien, Norditalien, Piemonte, La Morra
  9,1
  Fabelagtigt
  248 anmeldelser
  Den berømte Barolo-region med dens bølgende bakker, hvor vinstokkene florerer, er hjem for dette hyggelige, lille boutiquehotel. Her kan du nyde de elegante værelser i stilrent design, en god restaurant samt Spa og pool.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Neive
  9,5
  Fabelagtigt
  149 anmeldelser
  Hyggeligt, romantisk og i smukke omgivelser. Langhe Country House er en Bed & Breakfast med blot fem værelser, som indbyder til et skønt og afslappende ferieophold.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Santo Stefano Belbo
  9,4
  Fabelagtigt
  316 anmeldelser
  Velkommen til Relais San Maurizio, et gammelt kloster fra 1600-tallet, der i dag er restaureret til et luksuriøst tilflugtssted. Glæd dig til en skøn ferie med spa, træning og gode madoplevelser, samt mulighed for at opleve Piemonte på forskellige ... udflugter. Læs mere
 • Italien, Norditalien, Piemonte, San Damiano d'Asti
  9,5
  Fabelagtigt
  40 anmeldelser
  Ferielejligheder beliggende på et agriturismo med egen vinproduktion. Her bor du med adgang til en fælles pool i haven. I køkkenet kan du tilberede din egen mad. Det tager bare 5 minutter at køre til Canale.
 • Italien, Norditalien, Piemonte, Stresa
  8,4
  Meget godt
  1454 anmeldelser
  Dette dejlige hotel ligger ud mod søen og lige ved Stresa's hyggelige lille centrum. Hotellet har bar og restaurant, og holder en god standard, samtidig er der en dejlig have, hvor du kan nyde livet.