Rejser til Oggebbio

Ferie med udsigt til Italiens næststørste sø – Lago Maggiore

Oggebbio ligger ved den smukke Maggioresø i grønne omgivelser. Her kan man kombinere en badeferie ved søen med udflugter i bjergene.

Oggebbio består af hele 15 små lokalsamfund som ligger med grønne bakkedrag i baggrunden med herskabsvillaer og velplejede haver. Det er en lille købstad med mange huse spredt rundt blandt kastanjetræer på forskellige terrasseniveauer med udsigt til søen.

Området omkring Maggioresøen har været beboet af adskillige folkeslag gennem tiden, som er blevet tiltrukket af det milde klima her med svalende briser om sommeren og bakkernes beskyttelse mod kulden om vinteren. Det er nogle af de samme grunde til, at ferierejsende kommer hertil nu til dags langtvejs fra. 

Kort over Oggebbio

Klik på kortet herunder for at få et overblik over byen og områdets geografi, samt hvilke ferieboliger vi kan tilbyde her.Hotel eller ferielejlighed i Oggebbio

Vores lokalkendte rejsekonsulenter har håndplukket hundredvis af ferieboliger i Italien, som du alle kan finde i søgemaskinen her på siden. Udvalget inkluderer en bred vifte af godt beliggende hoteller, ferielejligheder og villaer omkring Maggioresøen i Piemonte. 

Har du allerede en klar ide om, hvilken type bolig du søger i Oggebbio, kan du med fordel bruge den udvidede filterfunktionen i søgemaskinen. Ellers lad dig inspirere af det fulde sortiment, som også inkluderer ferieboliger i nærområdet.
 
Har du spørgsmål om de forskellige muligheder i denne del af Italien, er du meget velkommen til at ringe. Vores rejsekonsulenter sidder klar til at sætte den helt rigtige ferie sammen for dig, hvad enten du drømmer om en aktiv ferie eller en afslappende strandferie. 

Lufthavne og lokal transport

Maggioresøen ligger i overkommelig afstand af Danmark, hvis du vil på kør-selv ferie i Italien. Vil du gerne slippe for køreturen ned gennem Europa, er der dog også gode muligheder for at flyve. Skal du holde ferie i Oggebbio, er Milano Malpensa lufthavn nærmest, men også Bergamo og Torino Lufthavn er inden for rækkevidde. I disse lufthavne finder du blandt andet lavprisflyselskaber som Ryanair, easyJet, Vueling og Norwegian.

I søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser kan du selv nemt hurtigt finde de bedste priser og flyforbindelser til alle italienske lufthavne.

Der kører bus langs søen, som stopper i Oggebbio. Men det vil dog kræve nogle skift undervejs at nå hertil fra for eksempel Milano Malpensa. Derfor vælger mange flyrejsende ofte at leje en bil i lufthavnen og får på den måde det bedste af to verdener. Med en lejebil er det således ikke blot hurtigtere at komme fra lufthavnen frem til din feriebolig, men du får også flere muligheder for at tage på spontane udflugter i løbet af ferien. Vi anbefaler, at du for eksempel bestiller billeje i Milano Malpensa Lufthavn hjemmefra for at være sikker på, at der er en ledig bil.

Restauranter og indkøb

Af fornødenheder i byen finder et minimarked, et apotek og enkelte spisesteder, som også har pizza på menukortet.

Udflugter i bjergene og badeferie

I Oggebbio kan man kombinere en badeferie ved søen med udflugter i bjergene, hvor der er talrige vandrestier. Er det ikke nok aktivitet, kan du også svinge golfkøllen på flere baner i området. På Golf Club Des iles Borromées kan du for eksempel spille 18 huller med udsigt over søen.

Skal man på udflugt, kan det anbefales med en tur til den gotiske kirke i Novaglio og til Cadessino, hvor man kan se fresker fra det 1.500 århundrede i byens kapel Sant´Agata. Tag også en tur med kabinebane nedefra Carciano i udkanten af Stresa by op på bjergtoppen Mottarone, hvorfra man har en af de bedste udsigter i Piemonte. For de haveinteresseret er det også værd at nævne de mange smukke haver som for eksempel den botaniske have ved Villa Taranto i Verbania mindre end 10 km fra Oggebbio.

Læs mere om Norditaliens mange skønne haver og parker

Vil du være sikker på at opleve områdets største seværdigheder.  Tilbyder vores samarbejdspartnere et væld af velorganiseret udflugter i Piemonte i selskab med en lokalkendt, certificeret guide.

 Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Oggebbio