Rejser til San Mango

Udforsk Piemontes gastronomi

Mango ligger i det berømte vindistrikt Langhe, hvor mange af Piemontes bedste vine bliver produceret. Inden for rækkevidde er mange interessante, gamle byer.

San Mango som ligger omgivet af bakker med vinmarker med druer til fremstilling af Dolcetto d'Alba, Barbera d'Alba og Moscato d'Asti, kan spore sin historie tilbage til romertiden.

I byen, hvor der bor lidt over 1.000 faste indbyggere, findes en flot borg fra 1200-tallet, som huser Piemontes regionale vinkælder. For dem, der tænker på at få noget at spise, er der også et par spisesteder og de mest basale indkøbsmuligheder. For et større udvalg skal man køre til Alba, som ligger ca. 16 km herfra, og som vi anbefaler som udflugsmål.

Kort over San Mango i Piemonte

Få et overblik over byen og området ved at klikke på kortet over Piemonte. Her har vi markeret placeringen af de ferieboliger og håndplukkede hoteller, som vi i øjeblikke tilbyder her.Feriebolig eller hotel i San Mango

Hos Escapeaway Rejser er vi specialister i at finde de hoteller, ferielejligheder og villa, hvor man får det bedste udgangspunkt for at opleve det ægte Italien. Vil du gerne finde den bedste feriebolig i San Mango eller en af de andre hyggelige landsbyer i Langhe vindistriktet? Så brug søgemaskinen øverst her på siden. I den har vi samlet alle indlogeringsmuligheder i og omkring byen. Du skal blot vælge den, som passer bedst til dine ønsker. 

Rejser du til Italien for at opleve den særlige stemning ude på landet blandt de bølgende vinmarkerne, kan vi også anbefale dig at holde ferie på et agriturismo i Piemonte. Det er en chance for at få det bedste af to verdener. De fredelige omgivelser på landet og kulturlivet i nærliggende byer. Har du brug for hjælp til at finde den perfekte feriebolig til din rejse, er du velkommen til at kontakte os.

Lokale links

Officiel hjemmeside for byen

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i San Mango