Rejser til Santa Vittoria d'Alba

Charmerende bakketopby nær Alba

Den lille middelalderby ligger på en bakke, hvorfra der er en storslået udsigt over det kendte Roero-vinområde og Tanaro-dalen.

Byen som er opkaldt efter skytshelgen Santa Vittoria, har blot omkring 2700 indbyggere. Det omgivende landskab er rigt på vinmarker, skove og oplevelser. Det er oplagt at benytte en ferie her til at udforske det berømte Langhe vindistrikt, som udover talrige vingårde også byder på flotte slotte, smukke byer med rigt kulturliv og enestående natur, der indbyder til vandreture.

Det tager blot under 20 minutter at køre til Alba, som er det historiske og kulturelle centrum i Langhe-vindistriktet. Her finder du et rigt handelsliv og et stort udvalg af spisesteder, hvor du kan fordybe dig i Piemontes berømte gastronomi.

I Santa Vittoria d'Alba opnåede i 1969 et strejf af international berømmelse med filmen The Secret of Santa Vittoria med Anthony Quinn, der var baseret på en virkelig hændelse under Anden Verdenskrig, hvor byens borgere ved udsigten til tyskernes indtog valgte at gemme en million flasker vin af vejen i en hemmelig grotte.

Kort over Santa Vittoria d'Alba i Piemonte

Du kan klikke på kortet over regionen Piemonte, hvis du vil have et overblik over byens placering i Italien, afstande til lufthavne samt de ferieboliger og hoteller, vi kan tilbyde i området.Hotel, B&B eller agriturismo?

Benytter du søgemaskinen her hos Escapeaway Rejser til at finde din feriebolig i Santa Vittoria d'Alba, drager du fordel af vores lange erfaring med at finde de bedste hoteller, ferielejligheder og andre indlogeringsmuligheder i Piemonte. Ligesom i resten af Italien, kan vi således altid tilbyde et stort udvalg af boliger i denne smukke region.

Er det livet på landet, du ønsker at opleve? Måske ligefrem et ophold på en af regionens vingårde? Så kig efter et såkaldt agriturismo i Piemonte. Det er en chance for at komme helt tæt på vinproduktionen og få en anderledes ferieoplevelse. I udvælgelsen af de agriturismo'er, du finder i søgemaskinen, har vi samtidig lagt vægt på, at der er interessante udflugtsmål inden for rækkevidde i form af natur og kulturrelle seværdigheder. Har du spørgsmål til denne ferieform eller behov for mere information, må du endelig kontakte os. Vi hjælpe dig gerne med at skræddersy den helt rigtige agriturismo-ferie for dig og din familie. 

Lokale links

Officiel hjemmeside for byen

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Hoteller i Santa Vittoria d'Alba