Rejser til Stazzano

Charmerende Stazzano byder på en rolig og gunstig beliggenhed i den rige Piemonte-region med nem og hurtig adgang til Norditaliens største metropoler, smukkeste søer og mest kendte vinområder, samt den gyldne liguriske kyst. Book en rejse til Stazzano med Escapeaway i dag!

Den lille, rolige by Stazzano, der kun har omkring 2300 indbyggere, ligger smukt placeret nær sammenløbet af Borbera og Scrivia-floderne i provinsen Alessandria i den nordlige region Piemonte, omkring 100 kilometer sydøst for Torino og omkring 30 kilometer sydøst for Alessandria.

Tæt på Norditaliens metropoler

Med sin meget gunstige placering i Piemonte-regionen har du herfra ideelle muligheder for at tage på dagsudflugter til de allerstørste attraktioner i Norditalien, såsom regionshovedstaden Torino, der kun ligger omkring 7 kvarters kørsel i en lejebil fra byen (omkring 135 kilometer ad den hurtigste rute) eller hovedstaden i naboregionen Lombardiet og Norditaliens største og vigtigste by, Milano, der kun ligger omkring en halvanden times kørsel fra Stazzano (omkring 100 kilometer ad den hurtigste rute).

Du kan også hurtigt nå den berømte havneby og regionshovedstaden i Ligurien, Genova, der kun ligger en times kørsel fra Stazzano (omkring 55 kilometer ad den hurtigste rute), hvilket betyder, at du kan besøge hele tre regionshovedstæder i Norditalien inden for to timers kørsel. Fra Genova kan du tage videre til den pragtfulde liguriske kyst og bade i Det Liguriske Hav, der er en del af Middelhavet.

Ved  byen Alessandria, ca. 30 km fra Stazzano, kan du desuden opleve et af de mest spektakulære fæstningsanlæg i Europa, Alessandria-citadellet, der dækker mere end 20 hektar land. 

Søer, vin og gourmet

Hvis du er interesseret i smukke naturoplevelser, kan det også anbefales at tage på en dagstur til de smukke søer, Ortasøen og Maggioresøen, der kun ligger et par timers kørsel fra byen ad den hurtigste rute (omkring 162 kilometer) i nordvestlig retning eller besøge Italiens største sø Gardasøen, der ligger omkring to en halv times kørsel mod nord.

Du kan også besøge det legendariske vinområde Langhe vindistrikt, der kun ligger omkring en halvanden times kørsel fra Stazzano (omkring 100 kilometer ad den hurtigste rute); her kan du f.eks. besøge Alba, der er vinenes, fersknernes og de hvide trøflers mekka og regnes for Langhe-distriktets hovedstad, eller Barolo, der har givet navn til nogle af Italiens bedste rødvine.

Indkøbsmuligheder i Stazzano

Hvis du foretrækker en stille ferie i selve Stazzano, så er dette også muligt, da byen huser nogle få spisesteder og en del flere, hvis nabobyerne inden for et par kilometers radius regnes med. Der også flere supermarkeder i området, så du kan få dækket dine daglige fornødenheder eller hvis du foretrækker at stå for nogle af dine egne måltider i løbet af ferien.

Bestil din rejse online til Stazzano

Bestil nemt og trygt din rejse til Stazzano online. Vælg selv om du vil booke en pakkerejse inkl. fly, hotelophold og lejebil eller transfer tur/retur fra lufthavnen, eller om du selv vil arrangere rejsen til Italien og blot bestille dit hotel igennem Escapeaway. På alle rejserne tilbyder vi valgfri afrejsedato og rejselængde, og du kan flyve fra alle lufthavne, f.eks. Billund, Aalborg, København, Århus og Hamborg lufthavn. Ønsker du ikke at bestille din rejse online kan du naturligvis også få tilsendt et skræddersyet tilbud.

Rejser til Italien

Læs mere om Italien og find inspiration til din næste rejse her

Find rejsen til Italien her

Andre links

Hoteller i Stazzano

Hvad siger gæsterne i Stazzano?

7,3
Samlet gæstebedømmelser
Baseret på 9 anmeldelser