Torino Caselle Lufthavn

Torino Caselle Lufthavn

Torino Caselle Lufthavn (lufthavnskode TRN) ligger 16 kilometer nord for Italiens første hovedstad, Torino. Lufthavnen er den vigtigste internationale indgang for fly til Piemonte og ligger optimalt placeret for dig, som vil udforske regionen ved foden af bjergene. Lufthavnen som oprindeligt blev etableret i 1953, gennemgik senest en større renovation i 2005 i forbindelse med Vinter-OL. Torino Lufthavn er da også populær blandt skiturister, der skal på ferie i Alperne. Flyver du hertil om sommeren, er der dog heller ikke langt til en dukkert i det turkisblå middelhav i naboregionen Ligurien.

Bemærk at vi er ved at opdatere alle sider med informationer om lufthavne hvorfor der mangler div. informationer i nedenstående tekst. 

Flyselskaber og ruter

Mange flyselskaber betjener Torino Caselle Lufthavn med en bred vifte af internationale og indenrigs destinationer. I og med at lufthavnen har forbindelser til Europas største trafikknudepunkter, er det muligt at flyve hertil fra næsten enhver destination - også Danmark. Alitalia, Ryanair, British Airways og Air France er bare nogle af flyselskaberne med faste rutefly til Torino. Dertil kommer mange sæsonbetonede ruter. 

Lokal transport

Der kører busser ca. hver halve time fra lufthavnen til bus- og togstationen i Torino. En tur som tager omkring 40 minutter. Derudover kører der tog få meter fra lufthavnsterminalen ind til Torino, hvilket tager 19 minutter.

Biludlejning

Både i ankomsthallen og et parkeringshuset finder du kontorer for adskillige biludlejningsselskaber som Avis, Budget, Europcar og Sixt. Der er gode vejforbindelser i alle retninger fra lufthavnen, og med din egen lejebil kan du nemt fortsætte til din feriebolig uden forsinkelse. Vil du være sikker på, at der er en ledig bil i den ønskede størrelse, kan det anbefales at bestille din billeje hjemmefra.

>> Lej en billig bil online i Torino 

Faciliteter i lufthavnen

Der er et fint udvalg af butikker og restauranter. Derudover er der vekselbureauer, hæveautomater og en førstehjælpsstation i Torino Caselle Lufthavn.

Fly afgange og ankomster

 

Adresse og kontakt

AGAT S.p.A. - Turin Airport 
Strada San Maurizio 12 
10072 Caselle Torinese (TO), Piemonte 
Italien 

Telefon-nummer: 0039 011.5676378 
Email: mailbox@sagat.trn.it 

Lufthavnskode TRN

Du kan se aktuelle flyafgange og læse mere om lufthavnen på den officielle hjemmeside her

Se lufthavnens beliggenhed på kort

>> Læs mere om lufthavne